Suna-l ca si cand ai fi doar o prietena de-a lui. Poarta-te relaxat, fi putin smechera, strecoara-i cateva vorbe dulci. Il suni, ii spui cine esti
Poti incepe cu o formula formala, simpla ca si cand ati fi cei mai buni prieteni, ii spui la multi ani, ii dai un moment de respiro sa-ti multumeasca si apoi il intrebi ce planuri are azi(nr. de ziua lui) sau daca vrea sa va vedeti in zilele urmatoare. Trebuie sa te porti relaxata si plina de entuziasm, cu o voce mai puternica dar nici sa strigi in telefon
Un exemplu optim de convorbire telefonica:
Tu: "Adriana sunt"
El: "aaa, buna"
Tu: "la multi ani, bai, X-ulescule, tot ce-ti doresti", vrajeli din-astea
El: "multumesc frumos" bla bla
Tu: "Si? Ce planuri ti-ai facut in aceasta zi minunata?"
El: "...ies cu baietii"/ "nu stiu inca ce fac"/ "imi petrec ziua cu familia"
Orice ar raspunde, tu ii spui : "Fa-ti timp si pentru mine sa iesim la un suc/cafea/pranz?" etc...
Conteaza foarte mult entuziasmul cu care vorbesti cu el. Indicat ar fi sa uiti de dragostea pe care i-o porti si sa-i vorbesti detasat ca si cand ar fi cea mai buna prietena a ta".
Banuiesc ca vrei sa-i iei si ceva de ziua lui, deci ai putea sa-i strecori chestia asta in convorbire:
Dupa ce iti spune ce face in ziua respectiva, poti sa-i spui si ceva de genul :
"Hai sa iesim la un suc/cafea (etc) sa-ti dau si cadoul"
Retine! Daca este o fire dinamica/impulsiva ii spui direct ca va vedeti si nu-l intrebi ca sa arati ca poti detine controlul. (multor baieti le plac asemenea lucruri). Daca este insa mai introvertit(inchis in el, nu prea sociabil), e mai bine sa-l intrebi frumos daca vrea.
Daca raspunde negativ, ii spui: "Deci asa ramane, iesim la ora X in localul X, da?"
Daca tot spune ca n-are timp chiar este o cauza pierduta. Mai exista un singur lucru de facut. Ii spui ca te-ai suparat si ca nu se poate sa n-aiba 1-2 ore si pentru tine.
E greu cu baietii, in orice caz. Daca e timid si totusi te place, cam asa ar trebui sa incepi, sa faci tu primul pas.
In locul tau asa as face. Partea cu purtatul urat este o prostie. Chiar si cand esti langa el, trebuie sa te porti ca si cand l-ai cunoaste de-o viata si sa ii arati subtil ca-l placi. Un pupic pe obraz, o remarca gen " imi place parfumul/tricoul tau", chestii d-astea.
In general, ne place sa fim laudati si sa ni se faca complimente la fel de mult cum va place voua. Numai sa ai grija sa nu i se urce la cap!
Eu cred ca o sa accepte totusi intalnirea si iti urez succes!
Buna! la multi ani ...multa sanatate bla bla bla ce faci ? ma gandeam sa ne vedem azi.ce parere ai totul vine de la sine
curaj !
Ar trebui sati ceri ertare si sa-i zici sincer daca mai simti ceva pentru el. dupa raspunsul care til va da iti vi da seama daca mai are rost sa inceci unele discutii fara sa ajungi la contradictorii diferite.