| RollShot a întrebat:

Peste catva timp o sa primesc un pui de bichon bolognese, defaptr de craciun. Tata si mama nu ma lasa sa il tin in casa oare daca ii fac un culcus calduros ssi il las afara in ala are ceva moare? si inca ceva nu stiu cand sa ii dau vaccinurile si nu stiu cand sa il spal:din saptamana. in saptamana., din luna in luna habar n-am! si cu ce sampon sa il spal! preferabil linkuri mersi mult si pupici! funda pentru 1 luna+vot! scuze categ.

Răspuns Câştigător
| MissMadness a răspuns:

Si eu am tot bichon, iar mama nu suporta sa vada nici o scama in casa...i-am cumparat o cusca (care avea niste blana inauntru) i-am cumparat si haine de catei si am lasat-o afara...
ea are 5 ani si nu a murit, iar vaccinurile se fac de cand are cainele o luna, in fiecare an cate 3
eu o spal o data pe saptamana. cu sampon pentru. catei anti purici
sper ca rasp ti-a fost de folos kiss kiss kiss

6 răspunsuri:
| luck96 a răspuns:

Can mi-am primit catelul meu era vara (e cocher spaniol) si puteam sal tin afara dar no faceam.In primul rand ai cateva dezavantaje, e iarna,catelul tau e pui, deci nu e deloc indicat sal lasi afara eu si vara l-am tinut caci nu erau asa de clade serile, parintii mei lau tinut in casa fara discutii caci am mai avut un caine de rasa mare care a murit din cauza asta, convingei pe ai tai sal lase macar serile in casa iar zilele intr-o cusca mare nu mica ca sa se simta ca intr-o casuta, cu paturi si daca poti sai inchizi cusca si sai lasi sus o gaura de aer cat o ferestruta, si cheama un veterinar, stie el ce are de facut + ca iti da un carnetel care va fi actul de identitate al catelului si iti sugerez sai faci o poza cand il primesti si una cand e mare, si e bine sal speli din saptamana in saptamana din nou tinut in casa cu saponuri normale daca nu gasesti speciale caci nu-i afecteaza blanita, crede-ma caci cand mi-am primit catelul am vrut sa fac sa ma bucur de el o bucata lunga de vreme

| Pirkko a răspuns:

Este un caine de apartament. Este micut, 25-30cm adult si cantareste 2, 5-4kg adult. Iti imaginezi un pui? Cum sa-l tii afara iarna?

Uite aici despre vaccinarea cainilor:
http://www.caini-ham.ro/31deparazitarisivaccinari.htm

Aici pentru hranirea lui:
http://www.pedigree.ro/pui-de-caine.html

Igiena lui:
http://www.pedigree.ro/articles/Catel/Sanatate/Igiena+catelusului+tau

| Pirkko a răspuns:

Domnisoara fifi, esti varza! Tu ceri informatii despre pui de caini, sunt persoane care te ajuta (inclusiv eu), si tu ne dai voturi stupide doar pentru ca ai posibilitatea? Ce-ai in cap? Laturi? Spuma de sampon? Va te faire foutre, connasse!

| chipanoo a răspuns:

Vrei sa-l **** sau de ce scrii la categoria asta?

| BaiatSincer a răspuns:

Du-te in rasa matii le dai la toti vot ca sunt stupizi da tu ce esti proasta punct pana si lu luck96 care daca era eu in locu lui nici nu ma mai zbateam sa scriu si na uite si scrii si de javrele tale vcategoria dragoste si sex vorba lu chipanoo vrei sal ****? bagai un vibrator sau innvers elk pe tine du-te dreacu de proasta faci rasa romaneasca de ras

| Andrei17 a răspuns:

Si fa-i vaccinurile.