anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

peste o saptamana este ziua iubitului meu ce cadou pot sa-i fac?
Am nevoie de niste pareri urgent, as vrea ceva frumos si simplu si sa nu coaste foarte mult.

9 răspunsuri:
| indragostituspun a răspuns:

Tu sti ce ii place nu noi.Cunparai ceva ce ii place si crezi ca ii va fi folositor sau ca are nevoie de obicetul respectiv

| Azµre a răspuns:

O poză cu voi doi în ramă și o brățară finuță de argint big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
O că maşă frumoasă, un ceas drăguţ, un parfum fin, o brăţară frumoasă sau o cină romantică.
Te pup!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Daca aveti poze impreuna, pune una din ele intr-o rama draguta si gata stresu` tongue. Daca e mai mare de ani (+18 ) poate apreciaza o sticla de bautura mai fina sau si mai bine un tricou personalizat si amuzant big grin

| LuMix a răspuns:

Un parfum sau un cias.

| LuMix a răspuns:

Un parfum sau un ceas.

| Music4life a răspuns:

O bratara de argint, este simbolica si te duce intre 40 si 100 lei. Daca nu gateste-i! Fa ceva de mancare cumpara un vin rosu si luati cina impreuna sau iesiti impreuna la o prajitura, prietenul meu mereu spune ca cel mai frumos cadou sunt eu. Deci ce conteaza este sa fiti voi doi.
Sarbare frumoasa happy

| Soophie94 a răspuns:

Buna! Pai eu i-am luat iubitului meu parfumuri, bluze, o rama cu poza noastra, i-am facut perna cu poza noastra, poti sa ii iei un ceas. Te pup!

| Mihaela1710 a răspuns:

II poti face un album cu poze realizate pe parcursul relatiei voastre, poti cumpara un ursulet imbracat cu un tricou pe care sa fie imprimata o poza cu voi doi sau un mesaj de dragoste.