| iluvthejobros a întrebat:

plac un baiat, iar acesta de cate ori ma vede imi zambeste si le-a povestit prietenilor lui despre mine pentru ca in pauze se uitau dupa mine, sa il las sa vina la mine? sau sa fac eu primul pas? ne placem reciproc,
nu vreau sa ma arunc cu capul inainte sa regret pe urma

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti sigura ca si el iti impartaseste sentimentele? big grin
Daca nu face el primul pas, inseamna ca asteapta de la tine :* daca esti mai timida si nu ai curaj trimite pe cineva sa vorbeasca pentru tine, afla-i id-ul, baga-l in seama, va fi usor pentru ca si el te place

succes mult big grin

7 răspunsuri:
| valy1233 a răspuns:

Pai asta inseamna ca aman2 suneti rusinosi. daca tu crezi ca el te place si el e mai rusinos decat tine. fa tu primul paswinking

| whiteman a răspuns:

Parerea mea, ar trebui sa faci un mic pas.nu prea mare ca dupa aia crede ca esti disperata. Poti sa ii oferi o mica atentie ca il placi putin si daca nu-i rusinos baiatul o sa vina el singur la tine. cel putin asa patesc eu si tot eu merg la fata

| yanny`s a răspuns:

Dar ce tu nu poti lua initiativa? du-te si vorbeste cu el si daca te refuza, capul sus, pana la urma tu ai incercat nu? daca te place, nu ai de ce sa te temi, daca primesti refuzul, inseamna ca nu ar fi avut rost sa stai cu el, nu te merita.
baieti sunt destui pe lume, adevarat?tongue

| alina_7697 a răspuns:

Fa tu primul pas atata timp cat el ti-a dat tot timpul semne! Poate ca nu o sa regreti, oricum este o mica roata de noroc. Succes :* anunta-ma sa-mi spui cum a fost!

| IIIx333III a răspuns:

Eu zic sa te duci spre el, sa il intrebi ceva banal, si apoi nu va va fi rusine.

| deiutza_9183 a răspuns:

Pai uni tipi sunt prea timizi si astepta ca fata sa faca primul pas.
Deci asteapta mai putin timp daca vezi ca nu reactioneazafaci tu primul pas si gata totul va fi bine daca va placeti reciproc...

bafta multa:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ai trebui tu sa faci primul pas daca el intr-adevar te simpatizeaza o sa-l faca el asteapta timpul va arata