| ILoveMyBed a întrebat:

plss, am nevoie de un sfat, am avut o prietena, care se baga ft mult in viata mea, cand afla ca imi place un baiat, imediat se interesa sa afle id, nr de tel, facebook-ul, si, ea stiind parola de la facebook-ul meu, trimitea mesaje de dragoste la acel baiat de pe facebook-ul meu, dupa ce a facut asta de mai multe ori, m-am suparat si i-am spus sa nu se mai bage in viata mea, am stat certate ceva timp, iar eu mi- am schimbat parola, dupa ce ne-am impacat, iar a inceput, doar ca acum, neavand parola de la facebook, mi-a pus ea la usa un trandafir si un bilet de dragoste, scriind ca e de la baiatul care imi place, m-am suparat si mai rau si i-am spus sa nu se mai bage in viata mea, si ca nu mai vreau sa mai fiu prietena cu ea, dupa acea, a scris pe tot facebook-ul ca sunt o curva si o tarfa, si a facut un club impotriva mea, eu nu sunt asa si m-a deranjat putin, ce ar trebui sa fac pentru ca acum mi-a spart parola de la facebook si de la yahoo, stiu ca e ea pentru ca mi-a trimis o datha pe mass un site care te ajuta sa spargi parole, ce trebuie sa fac acum, ma cam sperie din cauza ca isi face multe id in care se da altcineva, si spune ca daca nuo las in pace, sa imi iau adio, ce sa fac, va rog, dau funda. Scz categoria.

7 răspunsuri:
| consiliera a răspuns:

Ai facut bine cand ai luat atitudine.Cred ca ai putea sa te duci la politie pentru hartuire pe net.

| IrenneDrt a răspuns:

Se pare ca ai avut ochii inchisi ct timp si fost prietena cu ea. Fata asta suna a fi obsedata, probabil pentru a te face pe tine fericita sau pentru amuzamentul ei. Nu ar trebui sa o rasplatesti cu aceeasi moneda, adica sa te razbuni, stii cum se spune "Razbunarea e arma prostului" ci sa nu ii mai dai aentie absolut deloc. Sa nu vada ca iti pasa tot ce face ea pentru a te face de ras. Sfatul meu e sa te integrezi intr-un rup de prieteni, sa le povestesti ce ai patit cu aceasta fetitta, si ei iti vor da sfaturi care sa te faca sa te simti mai bine. La un moment dat o sa se plictiseasca sa isi ocupe tot timpul facand lucruri impotriva ta, scoate-o de la prieteni, ignor pe messenger si ce sa mai zic mult noroc si nu uita : nici un pic de atentie si nu incerca sa stai de vorba cu ea, e inutil sa iti bati capul cu astfel de persoane :*winking

| Jigsaw a răspuns:

"si a facut un club impotriva mea" rolling on the floor ce dracu e neinregula cu voi? Si nu exista program sau site de "spart" parole deci stai flex.

| asdasasasas a răspuns:

Asa sa iti zic nu exista siteuri de spart parola doar keylogere si metode clasice (sti acele intrebari de la messenger ea cunoscandute ff bine stie raspunsurile la acele intrabari adica daca ai ce nume are primul animal al tau ea logic ca stie eu zic sa dai la Forgot passowrd si sa pui raspunsurile crd ca ii asa proasta incat nu a schimbat intrebarile laughing ) asa si daca vr razbunare i`as da un mic flood pe ip sau pe messenger de iti lasa coturile in pacehee hee daca vr sa "ma joc" putin cu calculatorul ei da un mesaj si iti dau id meuhee hee

| DiamondEyes a răspuns:

E obsedata... mnu stiu ...mai intai explica-le si celorlalti despre problema asta (prietenilor, familiei) ca sa-i previi

| Cristinaa933746 a răspuns:

Nu o poti numii prietena in primul rand. Daca a facut asta niciodata nu ti-a fost prietenawinking.Asa a fost si o prietena de-a mea.oh go on,ne-am certat am discutat cu ea, i-am zis ca cu toate ca suntem prietene asta nu inseamna ca ne bagam nasu una in viata celeilalte.s`a suparat intr-adevar.dar i`a trecut.in legatura cu ce a zis despre tine,si ca a facut un club impotriva ta,eu cred ca ar trebui sa lasi sa treaca timpu` si oamenii sa isi dea seama cum esti tu de fapt kiss,sau daca nu vrei asa,incearca sa ii scrii ei pe facebook eu mesaj public in care sa explici la toti de ce te face asa, doar dintr`un motiv stupid, in legatura cu messu si facebook ca ti-a spart parola.lasa`le faci altele.kiss.Bafta. Sper ca te-am ajutat kiss. Fundaa?:Xbig grin

| ToXiCBoy a răspuns:

Explicale Parintilor Despre Situatie Si Vor Lua Ei Masuri By3 :X