Ai facut bine cand ai luat atitudine.Cred ca ai putea sa te duci la politie pentru hartuire pe net.
Se pare ca ai avut ochii inchisi ct timp si fost prietena cu ea. Fata asta suna a fi obsedata, probabil pentru a te face pe tine fericita sau pentru amuzamentul ei. Nu ar trebui sa o rasplatesti cu aceeasi moneda, adica sa te razbuni, stii cum se spune "Razbunarea e arma prostului" ci sa nu ii mai dai aentie absolut deloc. Sa nu vada ca iti pasa tot ce face ea pentru a te face de ras. Sfatul meu e sa te integrezi intr-un rup de prieteni, sa le povestesti ce ai patit cu aceasta fetitta, si ei iti vor da sfaturi care sa te faca sa te simti mai bine. La un moment dat o sa se plictiseasca sa isi ocupe tot timpul facand lucruri impotriva ta, scoate-o de la prieteni, ignor pe messenger si ce sa mai zic mult noroc si nu uita : nici un pic de atentie si nu incerca sa stai de vorba cu ea, e inutil sa iti bati capul cu astfel de persoane :*
"si a facut un club impotriva mea" ce dracu e neinregula cu voi? Si nu exista program sau site de "spart" parole deci stai flex.
Asa sa iti zic nu exista siteuri de spart parola doar keylogere si metode clasice (sti acele intrebari de la messenger ea cunoscandute ff bine stie raspunsurile la acele intrabari adica daca ai ce nume are primul animal al tau ea logic ca stie eu zic sa dai la Forgot passowrd si sa pui raspunsurile crd ca ii asa proasta incat nu a schimbat intrebarile ) asa si daca vr razbunare i`as da un mic flood pe ip sau pe messenger de iti lasa coturile in pace daca vr sa "ma joc" putin cu calculatorul ei da un mesaj si iti dau id meu
E obsedata... mnu stiu ...mai intai explica-le si celorlalti despre problema asta (prietenilor, familiei) ca sa-i previi
Nu o poti numii prietena in primul rand. Daca a facut asta niciodata nu ti-a fost prietena.Asa a fost si o prietena de-a mea.,ne-am certat am discutat cu ea, i-am zis ca cu toate ca suntem prietene asta nu inseamna ca ne bagam nasu una in viata celeilalte.s`a suparat intr-adevar.dar i`a trecut.in legatura cu ce a zis despre tine,si ca a facut un club impotriva ta,eu cred ca ar trebui sa lasi sa treaca timpu` si oamenii sa isi dea seama cum esti tu de fapt ,sau daca nu vrei asa,incearca sa ii scrii ei pe facebook eu mesaj public in care sa explici la toti de ce te face asa, doar dintr`un motiv stupid, in legatura cu messu si facebook ca ti-a spart parola.lasa`le faci altele..Bafta. Sper ca te-am ajutat . Fundaa?:X