Doamne... daca a zis ca il confunzi cam are figuri in el crede-ma ca sunt baiat si stiu ce e in capul nostru, fata mea nul mai baga in seama incearca sa iti gasesti pe un baiat care sa te placa cu adevarat nu unu cu fite sincer nu are rost se va combina cu tine dupa aia va vedea una mai frumoasa si te va lasa balta, cel putin asa am facut eu intr-un timp iar dupa aceea m-am desteptat si mi-am dat seama ca mai bine raman cu o persoana care chiar tine la mine iar acum sunt cu o fata de 3 ani si ne iubim ca in prima zi, sincer asculta la mine nu te baga pe el pentru ca nu are rost, sincer multi baieti ar vrea sa fie cu tine dar tu nu iti dai seama, daca esti din brasov hai la mine (glumeam) sau nu? oricum te pwpacesc si ai grija ce faci:* sper ca team putut ajuta daca crezi ca raspunsul meu e bun imi dai fundita daca nu te pwpacesc dulce:*
Buna! De ce nu ii ceri id-ul sa mai vorbiti pe mess? Baga-te in seama cu el, arata-i ca esti tupeista si chestii de-astea, o sa-l impresionezi.
Asa fac "cei populari". daca erau de fata si prietenii lui d`aia a zis ca il confunzi, pe urma faceau prietenii lui misto de el.si chestii d`astea. mai bine lasa`l si gaseste altul care sa te placa.
Pai sincer nu cred ca te place, adica asa fac toti crede-ma.eu sunt pe clasa a6a si tot un baiat de'a 8a (tot cu 2 ani mai mare) se uita la mine intruna si imi face cu ochiul, dar am observat ca asa le face la toate fetele.gasteste'ti unul care sa tina la tine