"nu e o tragedie"e norma e o chestie tupida dar ...fireasca la mai multi se intimpa poti desigu sa te stergi fau putin mai dragut sau asa sa nu te observe ...insa evitare sarutrilor poate duc ela o conclize gresita si te poate chiar parasi
Nu ai nimic ba e bine asta inseamna ca aveti saruturi mai intense, ce crezi ca el nu ramane cu putina saliva pe langa buze ? eu de obicei ma sterg intre timp ce glumesc cu ea mai ales daca stam afara nu se supara nimeni nici nu bagasem de seama pana am citit ce ai scris u da asa is eu mai glumet daca el e timid incearca sa te stergi de fular fara sa para ca te stergi sau daca obesrvi ca te-a vazut sarutal iarasi, dar in niciun caz sa te saruti mai rar nu e o optiune, o sa se supere mai rau :-s Dar nici nu e nevoie de doctor nu e o boala
sau incearca sa tii u buzele peste buzele lui asa o sa raman el umezit
BAFTA, FUNDA ?
... Mie nu, poate nu ştie unul dintre voi doi cum să sărute, poate doar simţi nu şi eşti, dacă el nu ţi-a reproşat până acum.
Stai linistita si mie mi s-a intamplat.si mi-am intrebat o pr care are mai multa experinta si a spus ca e ok...pentru ca macar e un sarut umedgandeste.te cum ar fi daca ati avea buzele uscate.x_x