| DaiiaDaiianna a întrebat:

Buna poate e o intrebare stupida dar scuzati-ma chiar nu stiu ce sa fac in legatura cu ea.

Maine fac cu prietenul meu dragoste si vreau sa ma epilez jos, eu tot timpul mam epilat cu bigul (mare prostie) cred ca m-am iritat ca am tot punctulete, bubute rosii mici micii nu pe aripioare ci partea de sus ce sa fac? Sa-mi treaca pana maine ca trebuie sa fiu epilata? Incurca bubutele, Multumesc anticipat.
Apa oxigenata este buna dupa sau inainte de epilare cu bigul?

Am 16 ani (poate sunt mica dar astept raspunsurii) Funnntita

4 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Pentru iritatii este buna crema de galbenele

| PsychologyCupid a răspuns:

Crema de galbenele si nu esti singura, si noi barbatii avem aceeasi problema. E din cauza faptului ca firul pubian este mai puternic si cand il taiem complet, tot ramane sub piele negru si afecteaza pielea, provoaca bubite si cosuri acolo jos. Tine minte totusi, barbatii sunt diferiti, sunt si cei care vor sa vada ca partenera lor are par acolo jos, e o dovada ca esti femeie si ca esti matura oarecum, daca il tunzi si in forme e si excitant in pat. Vorbeste cu el, afla ce-i place, ce nu, spune-i sa fie sincer sa stii ce sa-i "pregatesti" ca sa fie bine. Cat despre problema in sine, crede-ma ca a avut si el de-a face cu bubite de tot felul. Pur si simplu spune-i ca te-ai tuns acolo si e un pic iritat, sa nu aiba surprize si o sa fie super ok. Mult noroc amandurora.

Deci tu vrei sa spui ca tie cand iti da inapoi parul, nu se infalmeaza punctul acela si fiind mai multe fire, se vede exact ca o iritatie?

Esti mai ciudat, ai firul subtire, cine stie? sau pielea mai groasa, nu am cunoscut pe nimeni care sa nu spuna ca e aiurea cand te epilezi jos, sa nu apara macar un cos sau o bubita. Ma rog, fiecare are corpul diferit, norocul tau.