De fapt ce te deranjează? Faptul ca actualul tău partener te etichetează bazandu-se pe o ipoteza scornita pe o banca în parc?! Și dacă îți place sexul ( deși nu are legătură cu mărimea...) sau ti-a cam placut la viata ta ca să îl citez pe "celebrul" este ceva rău sau ceva de care trebuie sa te jenezi? Cred mai degrabă ca te deranjează faptul ca nu ești destul de îndrăzneață și de sigura pe tine, încât sa ai cu el o discuție în care sa ii explici cât de departe este de adevăr și cât de mult bate câmpii și preferi sa taci sa înduri și sa îți creezi complexe ce pot deveni cronice la un moment dat. Ai văzut pe strada fete cu sânii mari ce merg cu umerii aplecați în fata încercând sa ascundă podoaba genetica pentru care alte mai puțin norocoase surate plătesc bani grei pentru implanturi? De asta îți spuneam. Nu ce spun alții despre tine contează, oricât ar fi ei de apropiați sau nu, contează sa înțelegi și sa accepți ca pentru felul în care ne-am născut și aici ma refer la ambele personaje, unii cu ceva date antropometrice ...alții cu mai puțin creier și mai multa obrăznicie, nu suntem noi de vina sau nu este meritul nostru. Important este sa fim multumiti cu ce suntem, sa incercam sa îmbunătățim ce poate și trebuie a fi îmbunătățit, dar mai ales sa facem diferența între cele două situații.
Scuză-mă că îți spun, dar iubitul tău e cam nesimțit. Nu e normal să ai complex din așa ceva, pur și simplu așa se nasc unele femei, unele au labiile și clitorisul mai mari, altele mai mici. E cam urât din partea lui că ti-a atras atenția și te-a făcut să te simți de rahat când nu ai de ce. Dacă totuși vrei să schimbi ceva, există labioplastie, să faci labiile mai mici, la clitoris nu ai ce să faci.
Nu ai de ce să-ți faci asemenea probleme. Cu timpul se va obișnui cu aceste probleme și totul va fi ok.
Mie chiar așa îmi plac să fie, cât mai mari.
Iubitul tău e un (***), nu are pic de creier și vorbește din ce aude.
În locul tău, aș căuta unul care te apreciază așa cum ești.
"Actualul meu iubit mi-a zis ca mi-a plăcut sexul la viața mea de au ajuns sa arate așa"
un tampit.
Spune-i sa se controleze si sa ia o carte de anatomie in mana. Cum sa se modifice partile intime de la sex? Si sper ca nu ai facut prostia sa ii zici cate persoane ai avut inainte ca aia e intimitatea ta, iar daca te-a intrebat este un foarte mare magar. Dar oricum, deja este. Partea intima difera de la femeie la femeie, uita-te in online si vei vedea mii de,, modele''. Barbatii nu au vreo treaba, la ei sa fie doar gaura, nu conteaza cum arata, lucrul cel mai important e sa iti placa tie. Daca nu iti plac, poti face labioplastie, dar din moment ce nu ai avut vreo problema pana la magarul asta, nu ai de ce sa fii complexata. Toate suntem diferite jos, si oriunde, doar nu aratam toate la fel.
Pai intrebi strainii daca merita sau nu sa ai un complex? Tu te vei confrunta cu asta, nu noi. De multe ori, defectele noastre nu sunt vizibile in ochii altora. Si invers, unii oameni vad lucruri la noi pe care nu ne deranjeaza.
E o chestiune de gust. Unii preferă păsăricile, hai să zicem standard. Alții, nu.
Am avut o prietena care avea labiile mici, mari. La fel și clitorisul.
Era complexata pe treaba asta. Ea mi-a spus, că până la 14-15 ani, totul era standard jos. Apoi a început să se masturbeze intensiv. De multe ori și de 6 ori pe zi. Și de acolo, crede ea, că labiile mici și clitorisul, au crescut în volum.
Dar nu îți face griji. Există labioplastie.
Eu n-am încercat încă cu o persoană cu labiile mari ca să știu cum aș prefera, dar nu vad o problemă în a le avea așa.
nutzbreaker întreabă: