Tu nu gresesti cu nimic.Ma bucur ca mai gasesc pe cineva care nu se gandeste numai la prostii.Acele fete care vor sa`si inceapa viata sexuala la o varsta atat de frageda au niste parinti ignoranti care nu le da atentie deloc. Unii parinti chiar le permit.Nu stiu ce se intampla cu copii in ziua de azi
Nu gresesti. Exista timp pentru toate. La varsta ta, esti copil, si e normal sa te gandesti la lucrurile copilariei. O sa cresti mare, o sa devii adult, si atunci te vei gandi la probleme specifice acelei etape din viata ta. Fiecare isi alege drumul in viata si nu ai ce sa le faci acelora care devin obsedati de sex de la varste fragede. Tine-o tot asa, ocupa-te de scoala si traieste-ti copilaria frumos.
Draga mea Miyu, nu gresesti deloc. In ziua de azi, cam totul este permis si accesibil. Din aceasta cauza, ''copilaria s-a maturizat sever''. Acum, nu mai este o rusine sa spui ca ai facut dragoste, ci o necesitate. Copiii, adolescentii se lasa ff mult influentati de tv si pc... Sper sa intelegi ca lumea s-a schimbat mult si se lasa ff usor influentata de parerile altora... fundita? :*:*
Nu o puteam zice mai bine! Copii din ziua de azi (12 ani) la sex! Asa ajung sa fie abandonat 1 copil la 6 ore in Romania si acum sa fie 40000 fara parinti! Asta e, "traim in Romania si ASTA ne ocupa tot timpul"! Bafta
Ce ai gasit tu nu e mare chestie, dar de fata aia de 12 ani care se... cu un ursuletz de plus ai auzit? :]] e celebra pe net :]] uite`i si aici "intrebarea" : http://www.pleava.ro/imagini/funny/cum_fac_fetele_sex_la_12_ani-60.html
te crucesti cand vezi cazuri din astea:)) copii din ziua de azi... ce sa le faci;))
mai sunt o groaza de exemple unu mai.(nu stiu cu sa le zic:-";)) ). ca altul;))
...
Buna,
sa stii ca ai mare dreptate de ex eu am 12 ani jumate si am avute multe propuneri de sex si nici nu m-am gandit am zis pe loc "NU!" si sa stii ca nici nu ma gandesc sa o fac de pe acum este o prostie la varsta asta ar trebui sa invatam sa ne asiguram viitorul nu sa facem prostii
Stii ceva?
si tu, daca spui ca ai 12 ani, ar trebui sa nu comentezi.
de ce ii numesti pe ei,, copii ", fiindca nici tu nu esti prea mare.
si daca spui chestii din astea, inseamna automat ca si tu esti interesata... deci, buritzzzzaaa...
Salut,@Miyu!
Eu am 13 ani.Sincer,iti zic ca te admir pentru ca gandesti asa.Si eu gandesc la fel,dar nimeni nu ma intelege.
Ori unele mint, ori altele nu au parinti care sa le explice s.a.m.d.
In trecut, fetele la 16 ani isi construiau o familie.Acum numai rromele se *** la 13-14 ani.
Este ceva imoral,sub omenire(sa zic asa),josnic...
Fetele cuminti(ca tine :*) au o educatie nobila si nici macar nu stiu ce e aia ***. Asta se face dupa casatorie.
Oricum, aceste,, relatii,, sunt prostesti.Nu-i inteleg nici eu.
Sunt oameni care nu constientizeaza care este diferenta de la bine la rau.Nimeni nu-ti vrea binele(!)suprem, numai parintii.
Sexualitatea inseamna mai mult decat un simplu act.
Sa sti ca nu gresesti si ai dreptate eu sunt mai mare o sa fac 13 prin septembrie dar ce vreau sa iti spun e ca nu am niciun gand de prosti mai ales la varsta asta.Si da as fi facut acelasi lucru daca mi-ar fi cerut unul tampenia asta ce nu stiu ele e ca asa cum se gandesc ele la prosti si li se pare cool sa umbli cu dintraia de 18 in sus esta ca cu siguranta nu va dura mult si unuia o sa ii arda de prosti si o invita la el acasa sa ii dea o carte sau o cafea ca asa e moda a ba nu gresesca acum majoritatea sunt cazuti in freza dupa bere.Si in secunda 2 o sa vezi tu plansetele naibi si certurile...(adica o va viola sa ma exprim omeneste si mai pe inteles)si o sa o vedem la tv cum place si e mama ei ca gigel a violat-o dar nimeni nu spune ca a fost vina ei...ma rog am cam derivat de la subiec dar ca sa inchei ai foarte mare dreptate a nice day
beausingurlamasamea întreabă: