Nu ar trebuie sa te ingrijorezi ca el nu ti'a cerut'o inca.
Ar trebui sa te bucuri ca el nu a zis nimic. pana la urma sunt 2 ani si jumatate.
El chiar te iubeste. Si ai grija mare de el
Bai eu nu pot sa inteleg. fata daca te iubeste fa-o.ca intr-o relatie trebuie sa faci.nu decat sa te pupi.pe bune acum.
Pinkkkks o relatie adevarata nu se bazeaza pe sex.Chestia cu „noaptea nunti" era mult mai simpla... Sfatul meu este sa mai astepti.Nu iti mai pune tu intrebarile acestea daca te feresti de ele.Astepta! Ai 16 ani si multe se pot schimba.Maine te poti indragosti de un alt baiat.Crezi ca este imposibil?
Nu o sa iti spun ca accidental poti avea copii, sau poti lua boli.Stii care este adevarata problema? Multi vorbesc :,, ta**a" si nu o sa te poti impaca cu tine. Daca te iubeste, asteapta.Nu trebuie sa fie asta o problema, nu la varsta ta.
Si problema care ii? Nu te grabi, mai poti astepta pana la 18-19 ani, mai bine decat sa te grabesti si apoi sa regreti.Si daca nu vrei sa o faci nu o face... daca te iubeste o sa inteleaga.
La un momentdat relatia ajunge la un punct in care va fi nevoie de asta, si tu stii binede aceea ti`e frica.Nu vad motive pentru care sa sa nu o faceti din moment ce ati rezistat 2 ani jumatate, unii o fac prima oara dupa 3-4 luni de relatie.Nu stiu daca am inteles bine dar nu vrei pentru ca nu este dotat.Ei bine aici este la alegerea ta si nu pot sa ma bag peste tine dar la un momentdat va trebui sa "o faci",doar daca nu vrei s devii calugaritza. Daca nu vrei sa se intample,un sfat ar fi sa-i spui gen
"Scuza`ma dar nu ma simt pregatita inca,si m`as simtii excelent daca ai mai putea astepta inca putin"
Asta probabil il va calma si va face relatia sa mai reziste pana`n momentul in care se va intampla. Daca ii spui ca nu esti pregatita si ca nu vrei inca sa o faceti,va crede ca e ceva in neregula cu el, si se va sfarsii.
Sper ca te-am ajutat, daca vrei da`mi un msg cu ID tau poate mai vorbim despre ce se intampla
Avand in vedere varsta care o ai, pot sa-ti spun ca relatiile cu si dintre minori se termina in maxim 5 ani, prin urmare indiferent ca ati face ceva ori nu relatia voastra tot se termina.
Totusi, sa stii ca in orice relatie daca facei acest pas in urma unor constrangeri ai sa regreti foarte mult, iar daca pana la urma te iubeste o sa lase totul de la sine.
In timp, chiar si tu o sa vrei altceva indiferent ca faceti ori nu ceva voi doi acum, ai putea regreta ca te-ai grabit, apoi n-ai nici-o garantie ca sigur o sa ramaneti prieteni pe viata, la anii lui nu are simtul raspunderii, la prima ta sarcina o sa fuga de nu-ti dai seama, asa ca indiferent cat de prieten iti este sa stii ca altele cu ani grei in spate si-au luat teapa, iubirea oricand se lasa otravita.
Mutubal întreabă: