Stiu cum e. Nu il mai baga in seama, nu mai da nici un semn de viata. Cand intri pe mess si vezi ca e on nu ii raspunde, sau raspunde-i sec ..gen :
El: Buna :* ce faci, draga?
Tu:Mda, bine. Vrei ceva?
Poti sa iti faci un prieten [ prieten nu iubit ] nou si sa iti faci niste poze de ex cu el, dar nu sarutandu-te sau ceva, pur si simplu cu el, ceva ok, nu exagerat, si o sa fie gelos, o sa vada ce are langa el si o sa realizeze ca nu vrea sa te piarda.Sau poti sa-i spui ca asa nu mai merge si o sa se opreasca.
Daca nici una nu merge eu zic sa-l lasi o vreme, 2-3 luni, fara sa mai vorbiti, sa se calmeze.
Bafta :*
Diana, sa te invat un lucru, tu trebuie sa actionezi asa cum iti spune inima, nu cum iti spune x de pe TPU, altfel vei regreta.
Pffff...ia indeparteaza-te tu putin de el... daca are inima mai mare decat orgoliul, se va teme sa nu te piarda si va incerca sa te recastige.
Buna ai face bine sa ii spui aceste lucruri cind sunteti fat in fata si cind ambii sunteti relaxati nu trebuie sa ii platesti cu aceeasi moneda p/u ca cu asta nu rezolvi nimic el nu va intelege poti de exemplu cind esti suparata pe el sa incepi putin a plinge si sai sspui tot ce te doare de obicei asta le atrage atentia baietilor ca altfel ei nu inteleg eu asa am facut si am reusit sa schimb situatia baietii au un punc slab atunci cind isi vad iubita plingind asa il vei aduce pe calea cea buna bafta si astept funda
Fata...lasal dracul ca o sa isi dea el seama singur tu doar nu i mai raspunde la telefon fro` trei zile...
Liviu_Nemtanu_1991 întreabă:
DiannaDi întreabă: