| Dinu_Dragos_1995 a întrebat:

Buna poate o sa va amuze intrebarea mea si uni veti face caterinca din asta insa eu am o nelamurile si as dori un raspuns daca se poate in iulie am facut un fel de peting cu prietena mea eu eram gol iar ea doar in lenjerie intima intrebarea este eu nu am simtit ..si am ejaculat pe lenjeria ei adica organele genitale erau practic lipite sa zic asa le separa doar chiloti ei este posibila o sarcina desi nu a avut loc penetrarea adica poate trece sperma prin chiloti ei in conditia in care a doua zi dupa chiar i-a venit ciclul atunci trebuia sa i vina a fost normal iar in august i-a intarziat 2 zile dar a venit numai ca a durat cu o zi mai putin... astept raspunsuri din partea voastra cat mai curand va rog!

9 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Atata timp cat sperma nu a intrat in vagin nu ai ramas insarcinata.

| Danysan a răspuns:

Stai calm ca nu e nimic aiurea.NU e o intrebare ciudata e bine ca intrebi -Nu pentru ca nu ai ejaculat zece kg de sperma -sati lin!

| MisFit20 a răspuns:

Testul de sarcina, sfantul test de sarcina, speram sa nu urmeze si pastila de a adoua zi.

| BlakeLively a răspuns:

Daca prima data a avut menstruatie nu este vorba despre o sarcina. Data viitoare fiti mai precauti.

| Dinu_Dragos_1995 explică (pentru BlakeLively):

Multumesc pentru raspunsuri si data viitoare da o sa fim mai precauti.

| cdu92 a răspuns:

Nu a ramas insarcinata.Cat despre intarziere, se mai intampla.Totusi daca vreti sa fiti siguri faceti un test de sarcina, e 10 lei.

| CristyBv a răspuns:

Stai linistit, spermatozoizii au murit in secundele urmatoare, nici nu aveau cum sa ajunga mai departe...

| Dinu_Dragos_1995 explică (pentru CristyBv):

Ok o sa incerc sa ma mai linistesc si multumesc tuturol pentru raspunsuri :*

| Dinu_Dragos_1995 explică:

Multumesc tuturol pentru raspunsuri