| alexaalexandra a întrebat:

poate o sa vi se para stupid dar : e o colega de clasa mai frumoasa ca mine si ea mereu imi fura baietii de care imi place mie.mereu se intampla asa.cum imi place mie un baiat tocmai aceluia ii place de colega asta.
crying credeti ca sunt prea invidioasa sau ce ar trebui sa fac?crying

6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai de ce pui atata suflet? Relatiile astea sunt trecatoare.Ar trebui sa te preocupe mai mult scoala. :-s

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Fii tu insati si multumita de asta. Ai prioritatea de a-ti purta tie de grija, nu altora, dezvolta-ti calitatile si diminueaza defectele pe cat posibil, si nu uita: nu-ti poate fura nimeni ceva ce nu ai. Da, esti invidioasa si te raportezi la un mediu restrans, nu-ti dai seama ca poate in alt mediu colega ta ar fi cea mai urata. Nu te raporta la ea, ai grija de felul cum esti TU in fata celorlalti.

| Alice_6278 a răspuns:

Este si normal sa fii invidioasa.nu prea cared ca este mai frumoasa ca tine. tu niciodata nu trebuie sa zici ca exhista cineva mai frumoasa decit tine.rogo pe acea fata sa o lase mai moale deoarece nu o sa aiba mereu noroc in baieti.nu dispera.:*

| Nita a răspuns:

Nu treuie sa te enervezi pentru asta. Daca iti place de un baiat sa stai mai mult timp in compania lui si incet incet sa ii zici ca iti place de el.

| sasasy a răspuns:

Ar trebuit sa vorbesti cu colega ta in caz ca este ceva serios sa-i zici uite baiatul acela imi place mie dr nu cred ca vrei rezolva ceva mai bine sa nu-ti pese nu are cums a ti fure dac ti de ei daca unul te place pe tine ea numai are ucms a se bage numai dca el crede pe toti si toate gaseste baiatul potrivit sau intoarcei roatabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bate o si tu nu ii mai spui de cine iti place tie