Definitia sexului anal:
Pentru multi oameni anusul si zona inconjuratoare produc o foarte mare excitatie, fiind pentru unii chiar cea mai erogena parte a corpului. Regiunea anala are terminatii nervoase asemanatoare cu cele ale penisului si vaginului. Stimularea anala da senzatii care nu se pot obtine altfel si da varietate sexului. Orgasmul obtinut pe cale anala este considerat "delicios".
Cea mai simpla forma de stimulare anala este usoara atingere a anusului partenerului(ei) in timpul sexului oral, vaginal, etc. Senzatii mai puternice se pot obtine prin introducerea gentila a unui deget in rect.
Inainte de a face aceasta, lubrifiati-va degetul si asigurati-va ca unghia nu este taioasa. Sa nu faceti niciodata aceasta daca aveti o infectie la deget sau la mana. O alta tehnica este sexul fesier. Acesta presupune ca barbatul sa foloseasca locul interfesier ca o alternativa a vaginului femeii. Daca femeia contracta muschii fesieri si onduleaza pelvisul, barbatul poate atinge orgasmul prin frecare. Penetrarea anala poate avea si consecinte negative, daca este des practicata, poate duce la intinderea sfincterului.
sursa: http://www.util21.ro/despre-femei/sex-contacte-sexuale-sexul-anal.htm
Desigur ca e o placere foarte mare, pentru cei care simt durere, disconfort inseamna ca nu folosesc lubrifianti, nu au preludiu indestul, si nu stiu cum sa o faca,
Este cel mai nasol lucru sincer eventual doar durere dar in nici un caz placere
Eu sunt baiat.
Am o amica care a spus ca a facut-o anal si nu i-a placut. A facut-o de mai multe ori si ca de fiecare data este dureros si nu simti nici o placere excitatie.
Pai.
Am facut-o o singura data anal. A durut un pic la inceput, dar in urmatoarele minute a fost... :X