| irinaa a întrebat:

Pot ramane insarcinata de la acel lichid al placerii?

21 răspunsuri:
| stef112 a răspuns:

Nu nu ramai de la lichidul placeriio ci de la cola.laughing normaaaaallllllll

| ramona92 a răspuns:

Nu...nu ramai

| biutza1997 a răspuns:

Da normal odata ce e in tine in cateva zile in 5 cam asa o sa vezi de fapt poti sa iti faci test de sarcina sa vezi daca ai sau nu se gasesc la farmaci funda?

| MadyHas a răspuns:

Cati ani ai mai fetito? Norma ca ramai.Cum crezi ca se fac copii? Ii aduce barza?

Răspuns utilizator avertizat
| mona a răspuns:

Nu prea cred

| Purec a răspuns:

Daca te referi la lichidul preejaculator ( picatura placerii big grin ) Nu poti ramane insarcinata de la asa ceva

| tinasong a răspuns:

Adica lichilul de care il elimini tu?

| Vix999 a răspuns (pentru Purec):

Ba da, poate ramane insarcinata de la asa ceva. Depinde de calitatea spermatozoizilor partenerului si daca ea este destul de dezvoltata fizic ca sa poata ramane insarcinata.
Deci, da. Se poate ramane insarcinata si asa.

| Molecula a răspuns:

Da poti ramane, nu conteaza cantitatea spermatozoizilor, mai bine cumparati-va prezervative

| Idonotcarewhatyouthinkofme a răspuns:

Cati ani ai frate casa poti intreba asa ceva?straight face Normal ca poti ramane insarcinata rolling on the floor Intrebare stupidawinking Du-te si uitate la Desene Animate, nu est de din astea. happy

| pisicutzamik a răspuns:

Da se poate

| STR1K3R a răspuns:

Siiguur

| unknownn a răspuns:

Depinde care lichid al placerii, la barbati lichidul placerii se numeste clasic : bere!
Si nu, nu poti ramane insarcinata de la bere.

| melynda a răspuns:

Cum sa nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te referi la bere?

| Theaxniz a răspuns:

Vai oamenilor eu nu vreau sa-mi bat joc de voi eu n-am nevoie de funda ca voi asta ati astepta de la cineva sa va aprobe prostiile si aia sa primeasca funda ce-i TPU trebuie sa spui toate secretele tale mi-ar fi rusine

| hunterr a răspuns:

Da! pentru mai multe intrebari lasa-mi idul tau print-un mesaj si te pot ajuta