Hai sa spun ceva 1 spune mersi ca ai plecat din romaniea crede-ma o sa fie bine cu timpul te cred e greu dar o sa te obisnuiesti cu scoala colegi noi, 2 iubirea off da e greu dar usor usor trece cunosti alti baieti alte chesti, doar ai rabdare incearca sa te calmezi sufleteste
Stai linistita, o sa iti ia cam maxim 3 ani pana o sa uiti. Problema ta reala este de fapt ca nu te adaptezi in Spania si de aceea revii la chestiile care te leaga de Romania.
Fa-ti un prieten spaniol.
Eiiii...mama ta cam are dreptate cu muzica. Nu faci mare lucru cu ea, dar o poti face in paralel cu studiile sau cariera ta ca pe un hobby. Eu am o prietena care s-a maritat in Olanda si este programator, dar a studiat chitara si muzica in paralele cu facultatea si este destul de buna si la muzica, numai ca o practica decat ca pe un hobby, nu ca o profesie. Cat despre prieteni, gaseste-ti prieteni in zona in care locuiesti/inveti si/sau astepti sa devii majora si ii spui mamei tale ca vrei sa iti continui studiile in Romania (facultatea) . Succes
linarkfts întreabă: