| Sandra_9151 a întrebat:

Buna pote s-ai placa si lui de mine chiar de are prietena, si cind vine vorba sa ne vedem el imi zice ca nu poate s-au alceva, iar dupa citeva zile cind nu mai vreau sa comunic cu el, el incepe s-imi scrie sa ne vedem, nu stiu ar putea sa-i placa si lui de mine ca plus la asta are prietena deja de 1 an aunt in preuna, ne mai vedem si noi de cind in cind.ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| spyke321 a răspuns:

Depinde. Daca o place mult pe prietena lui si ea pe el nu ai nici o sansa sa iesi cu el. Acuma depinde si de el cum este. Daca iese cu tine din cand in cand iti dai seama ca nu te place. Dar cauta lucriri pe care le aveti in comun. Vorbeste cu el, glumiti, iesiti si voi undeva etc. Dar numai sa ai grija. Daca vezi ca baiatul respectiv chiar nu vrea sa-si strice relatia. Mai bine lasa-l si gaseste-ti altul. Ca daca ii strici si pe a lui categoric nu va fi nici unul din voi fericit. El va fi trist ca sa parasit de fata respectiva si tu vei fi suppi ca e el suparat. Fi tu insati si vei vedea daca te place sau nu.

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Daca el asa face cu prietena actuala asa va face si cu tine daca vrei sa ai o relatie serioasa mai bine il lasi. Si pe langa acest fapt ar trebui sa ii zici prietenelei lui de ce e in stare, magarii astia nu merita sa fie fericiti. Fa un bine sa nu sufere acea fata mai tarziu deschide-i ochii acum.