Bineinteles ca poti insa in a 11-a zi de dupa intretinere a unui contact sexual, probabilitatea de a se fi realizat nidatia si astfel sa inceapa producerea hormonului hCG si concentratia acestui hormon in urina sa fie deja suficienta pentru a reactiona cu testerul, probabil este de 5-10%. O Concentratie aproape suficienta/necesara de circa 95% se presupune ca se poate realizeaza (in cel mai bun caz si) cel mai devreme cu 1-2 zile inainte de data la care ar urma sa inceapa menstruatia. Sanatate!
Poti, dar nu este recomandat pentru ca va iesii negativ, chiar dac esti insarcinata, fiind facut cu mult timp inainte de termen.
Un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile de la contactul neprotejat.
E negativ
Azi l-am facut degeaba, vb ta.e prea devreme
Eu iubesc cafeaua dar acum dupa ce o beau m-i se face rau si o vars, si nu prea as crede ca simptomele apar asa repede si asta ma framanta pe mine
Nu. Testul de sarcina se face la 21 de zile de la ultimul act sexual neprotejat.
Dar niste simptome oare e posibil sa ai?
Testul barza ultrasensibil poate fi facut inainte de intarzierea menstruatiei, restul s-ar putea sa ai sanse mai scazute de a afla rezultatul neeronat
Problema e ca nu stiu cand trebuie sa am menstruatie ca e neregulat, luna trecuta mi- a venit de 2 ori la un interval de 2 saptamani
Sa inteleg ca iti doresti sa ramai insarcinata. Exista unele teste la farmacie asemanatoare celor de sarcina, dar care indica daca esti la ovulatie sau nu. Ai putea incerca sa cumperi cateva, iar cand testul arata ca esti la ovulatie, poti incerca din nou. S-ar putea sa reusesti
O sa incerc sper sa reusesc.mersi mult
Buna, iubita mea a fost insarcinata si mi-a daruit un copilas foarte dragalas asta fiind acum 1 an si jumatatea, si-a facut test de sarcina dupa 10 zile si nu a aratat sa fie pozitiv, la fel dupa inca 5 zile in total dupa 15 tot la fel nepozitiv dupa 20-25 de zile i-a iesit POZITIV. nu stiu ce sa zic
Dupa ce testul a iesit pozitiv am fost la medic de obsterica si ginceologie cabinet privat si s-a confirmat sarcina de 4 saptamani si atunci mi sau inmuiat picioarele...
PS: Nu stiu daca la toate persoanele este la fel dar la mine asa a fost la iubita mea.
Din pacate testul e negativ, o sa mai astept o saptamana poate o sa am o bucurie mare, iti multumesc mult.
Crina89 întreabă:
andacristina întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: