Poate le stimezi pe amandoua, asta e posibil. Poate fiecare fata are ceva care te atrage dar nu cred ca esti indragostit de amandoua. Abia dupa ceva timp cred ca o sa iti dai seama care iti place mai mult.
Multumesc! dar eu sunt una dintre fete.
eu sunt una dintre fete, nu baiatul! de ce toti inteleg ca eu sunt baiatul? am scris "poti" nu "pot".
Poti sa fi si de o centura intreaga, doar banii sa ai, ce naiba e aia indragosteala? azi cu una maine alta
Da, asa este...
Nu cred. Ideea e ca asta crede baiatul care ma place...adica cred ca ma polace...nici eu nu mai stiu. Sustine ca ma iubeste si pe mine, dar inca mai are sentimente pentru fosta prietena.
Este posibil ca cele doua sa fie oarecum asemanatoare ...in caracter. Si fetelor li se mai intampla sa placa mai multi baieti deodata... In cazul in care vrei sa te hotarasti cauta defectele si calitatile lor si apoi compara-le dar fara ca ele sa afle asta
Multumesc pentru raspuns! Ideea e ca eu sunt una dintre fete...
Bună!
E posibil să simţi fluturaşi în stomăcel, atunci când eşti cu ele, dar cu siguranţă trebuie să existe una care să-ţi placă mai mult.
Nu există o regulă a termenului " a fi îndrăgostit ", dar aici vorbim de un sentiment puternic de simpatie pentru ambele persoane.
O zi bună!
Multumesc! Ideea e ca eu sunt una dintre fete...
Nu. Probabil ca iti plac amandoua in moduri diferite, dar nu esti cu adevarat indragostit de nici una dintre ele. Cand vei fi indragostit de o fata vei sti asta si nici o alta fata nu se va putea compara cu ea, pentru tine
Multumesc! eu sunt fata...
Eu sunt una dintre fete, nu sunt baiatul
Daca esti una din fete, stai cuminte si nu te entuziasma. Sigur nu este indragostit de nici una din voi, doar vafoloseste pe amandoua, sau cel putin incearca.
Nu m-am entuziasmat mi se parea ciudat...