| Raluca_7548 a întrebat:

poti ramane insarcinata daca nu a existat contat sexual dar prin masturbare el a ejaculat, nu pe tine, iar dupa masturbare ti-a introdus degetul? va rog.astept raspuns.multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Sara a răspuns:

Nu ramai gravida, daca asta era intrebarea. spermatozoizii mor in contact cu aerul/

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Eu nu inteleg ceva. S-a masturbat in fata ta dupa care ti-a introdus degetelul gingas?
Eu nu stiu cred ca traiesc in alta lume. Chiar ma intreb cateodata daca sunt compatibil cu lumea asta la ce aud.

| ioanaa a răspuns:

Sanse foarte mici, dar totusi exista.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Daca intr-un fel sau altul degetul lui a fost in contact cu sperma si apoi a fost introdus in vagin exista sanse - adevarat, foarte mici sa ramai insarcinata.

| unbaiat a răspuns:

Raluco fata ai grija ca daca pe deget erau spermatozoizi poti ramane insarcinata.nu te culca pe-o ureche si fi precauta.Cat despre ce ti-a spus SIA si vad ca ai dat-o castigatoare laughing e CEA MAI MARE IDIOTENIE EVER! NU mor in contact cu aerul... cel putin traiesc suficient cat sa-ti faca beleaua...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asha cred j eu ca exista sanse f putine...ar trebuie sa iti fki un test de sarcina, asa poti sta j tu chill...ai grija de tu j moooolt succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai ramas insarcinata?