Din moment ce ai spus ca pe el il atrage personalitatea ta, nu persoana din poza respectiva, e posibil sa te accepte asa cum esti tu, cea REALA! incearca si tu sa'i spui adevarul despre tine. Poti incepe prin a 'i da poze cu tine. spune-i ca iti pare f rau pentru ca l'ai mintit pentru ca nu stiai ca o persoana chiar atata de draguta si de treaba Poate va iesi ceva frumos din toata povestea asta
Succes Irene:*
Scuzati-ma pentru greselile de ortografie dar eram emotionata.ca o sa ma* respinga, este*. Inca odata iertati-ma
Ok, ia-o de la capat cu el!
Renunta la actualul id si cucereste-l cu ceea ce ai tu cu adevarat! Adica nu il mai minti de pe noul id!
Daca ii spui acum ca l-ai mintit n-o sa mai aiba incredere in tine caci nu te cunoaste decat de pe net, adica superficial!
Deci, start all over again!
Buna irene, asta sa ti fie invatare de minte si sa nu mai minti, ai sanse de 50% acum, eu zic sa recunosti si poate ai noroc sa continuati, spune-i ca nu ai avut incredere si de aceea ai mintit, ai fost patita. Si sigur o sa vrea web s au poza cu tine si cauta sa i dai, nu l mai amana ca e posibil sa l pierzi, pe el l ai vazut?
Nu noi trebuie sa te iertam ci el... spune`i adevarul spune-i ca esti mai timida, si va intelege
Eu nu inteleg de ce te-ai dat drept alta. Daca nu-ti place cum arati tu, nu te astepta sa ii placi lui. Chestia aia cu "imi place personalitatea ta" e o abureala. Un baiat n-o sa placa o urata sau una grasa sau plina de cosuri, numai pentru ca are "personalitate". Un barbat, poate, dar pariez ca discutam despre un baiat aici. Oricum, incearca din nou, de data asta cu poza ta.
Mai incearca...nu ai ce sa faci deat sa incerci ...sa insisti la la la o sa cedeze pana la urma.