Hi. Fiind prima lui prietena e cam complicat pentru el, stiind ca nu are experienta ii e frica sa nu faca vreo prostie in public , asa doar intre voi... ii e mai usor. Poate intr-un fel se coporta cu tine astfel pentru a nu stii nimeni stii si tu ca unuii sunt mai tantalai asa si poate ii e frica ca prietenii lui sa nu faca misto de el .
Cum a zis si @qwertzzz poate ii este rusine cu tine dar nu cred :9(.
Este la inceput si mai are de invatat, dupa cum vezi u ai mai avut prieteni asa ca ajuta-l sa prinda curaj si sa scape de timiditate .
Vorbeste cu el si lamureste problema asta, intreaba-l direct daca ii e rusine cu tine iar daca nu de ce se comporta asa, doar sunteti impreuna nu ai de ce sa iti fie teama.
Peace :*>
Pai. ce varsta aveti? Daca ai spus ca esti prima lui prietena, poate e de vina faptul ca este prea timid, nu stie cum sa se comporte.Aici intervii tu, vorbeste cu el, spune-i ce ai pe suflet, ce nu iti place, ce iti place, ce ar trebui sa faca. Poate cu timpul se va schimba.
Mai e si varianta potrivit careia. poate ii este rusine cu tine.Din moment ce evita sa iasa in public,etc, etc.
Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el, sa clarificati lucrurile, esti culmea! Sunteti impreuna si nu exista comunicare intre voi?
Am uita sa zic ceva...Dc ma intalnesc cu el pe strada si mai e cineva cu el.Nici nu ma saluta trece de parca nu m-ar cunoaste.Si eu mereu sfarses bocind la colega mea
Daca nu te baga in seama si toate chestiile astea.ce crezi e prea timid?!? daca vorbestii cu el si vezi ca nu vrea sa se schimbe sau ca face la fel cred ca ii este rusine cu tine ceea ce este super rau si nasol nu aveti nici o sansa.cred ca il iubesti mult dar incearca sa il lasi daca ii este rusine cu tine sau este la fel de nepasator.si nu uitaa.ASA SUNT BAIETII!
Incearca sa vorbesti serios cu el pe tema asta.si ca acest comportament al lui fata de tine te face sa suferi.intelege-l ca poate nu e pregatit pentru o relatie.nu am de unde sa stiu pentru ca nu ai specificat varsta dar unii baieti se maturizeaza mai greu si le e frica de o relatie stabila.sau ii e frica de ce anume vor spune prietenii lui despre tine.cel mai bine este sa discuti cu el.si daca tot nu vrea sa afle persoeanele apropiate lui despre tine.cel mai bine ar fi sa-l uiti pentru ca altfel vei suferi prea mult.si nu se merita pentru cineva care nu pune mare pret pe sentimentele tale
Eu incerc sa vb cu el dar el nu ma asculta ...si dc ii zic stiu ca va face urat
Rusine nu pot sa imi explic pentru ca nu ar avea motive ci din contra mie ar trebui sa imi fie rusine cu el da nu imi ie
Ce fac bărbaţii când femeile suferă : http://annitu.blogspot.com/......html...8-|
beausingurlamasamea întreabă: