Eu cred ca el ori este nehotarat ori ar vrea sa fie cu tine pentru a se simti mai aproape de sora ta mai mare...de genul daca nu poate fi cu ea...macar sa incerce cu tine. Asta e doar o parere si cred ca tu trebuie sa-ti dai seama daca relatia cu el o sa te faca sa te simti mai bine stiind ca el a fost indragostit de sora ta
Incearca sa fii cu el si ai sa vezi dupa ce se intampla. Nu poti sti inainte daca nu incerci. Succes
Deci iti zic ii foarte dar foarte aiurea, prostesc etc etc etc sa umbli cu fostul lu' sorata [nu esti prima si nici ultima fata care pateste asa dar eu chiar am avut o prietena asa si so bagat cu baiatul si nici acum nu vorbeste sorasa cu ea] acum face ce vrei, noi iti dam sfaturi tu o sa face ce crezi tu de cuviinta dar gandeste-te. Si apropo acum va ia pe toate din falilia voastra. se vede ca nu-i genul de baiat serios sau ii un fel de smecheras care ii place sa selaude ca am fost cu alea 2 surori mama ce bune-or fost. Nu stiu, deci face ce crezi tu ca-i mai bine dar gandeste-te
Lasal un pic sa rabde...fa chestiii in care sa se vada ca te place cu adevarat, ca daca asa a facut cu sora ta ca nul mai intereseaza de ea, si trece la tine asa poate face si cu tine
Mutubal întreabă: