| oanaonix a întrebat:

Povestea incepe de vara asta cand im placea de un tip cu care am fost la mare.Ideea e ca el era indragostit de sora mea mai mare si numai cu ea statea. Bun.
Acum dupa ce ea a plecat la liceu...eu am observat ca se uita la mine... Ce ziceti? Dati-mi un sfat.Eu chiar daca m-am simtit prost asta vara acum sunt tot indragostita de el.
Dau funda pentru cel mai bun raspuns!:*

Răspuns Câştigător
| Iulikaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu cred ca el ori este nehotarat ori ar vrea sa fie cu tine pentru a se simti mai aproape de sora ta mai mare...de genul daca nu poate fi cu ea...macar sa incerce cu tine. Asta e doar o parere si cred ca tu trebuie sa-ti dai seama daca relatia cu el o sa te faca sa te simti mai bine stiind ca el a fost indragostit de sora ta happy

3 răspunsuri:
| agentulagent a răspuns:

Incearca sa fii cu el si ai sa vezi dupa ce se intampla. Nu poti sti inainte daca nu incerci. Succes

| MyFirstLove a răspuns:

Deci iti zic ii foarte dar foarte aiurea, prostesc etc etc etc sa umbli cu fostul lu' sorata [nu esti prima si nici ultima fata care pateste asa dar eu chiar am avut o prietena asa si so bagat cu baiatul si nici acum nu vorbeste sorasa cu ea] acum face ce vrei, noi iti dam sfaturi tu o sa face ce crezi tu de cuviinta dar gandeste-te. Si apropo acum va ia pe toate din falilia voastra. se vede ca nu-i genul de baiat serios sau ii un fel de smecheras care ii place sa selaude ca am fost cu alea 2 surori mama ce bune-or fost. Nu stiu, deci face ce crezi tu ca-i mai bine dar gandeste-te happy

| Roxanne1234 a răspuns:

Lasal un pic sa rabde...fa chestiii in care sa se vada ca te place cu adevarat, ca daca asa a facut cu sora ta ca nul mai intereseaza de ea, si trece la tine asa poate face si cu tine