Buna! 1)mediteaza care dintre cei doi este mai drag mai iubit si apoi fa cum iti spune inima insa sa ai grija si la consecinte ca tu o sa suferi cel mai tare daca faci un pas gresit succes
Bine te am inteles cu toti noi nu te judecam... te judeca cel de sus da nu a fost frumos din partea ta in primul rand ce ai facut pentru. ca poate a fost cel mai bun preten de al lui nu stiu dar nu ai fc bine si dc e plecat in strainatate unde e el actualul eu zic sa nu ai incredere deplina in el trebuie mult timp sal cunosti cu adevarat intelegi ce spun nu o o zi sau o luna doua sau trei. dat te poate duce in eroare fara sa iti dai seama de fapt tp. ca asa sunt baieti de azi azi cu una maine cu alta da bine iti zic din propia mea experienta nu glumesc si eu am o pretena dar stau cu ea de vreo 4 ani si ceva bine dar avem incredere unul incelalalt. si iti zic inca ceva totul int-ro relatie consta INCREDEREA in relatie dc nu e nimic nu e si de gelozie nici pe atat sa nu fie ca e un lucru aiurea de tot asa stiu am trecut prin multe si am invatat din greseli. pentru. ca omul tot invata si invata din greseli dar pana la ura invata cand e prea tarziu...