Pai in primul rand nu ai avut greseli de scriiere dupa mine sau nu am vazut eu dar revenind la subiect nu stiu ce sa zic eu una nu mi-as mai pierde timpu cu el! Doar nu e ultimul baiat de pe pamant! Decci in concluzie faci ce simti tu ca trebuie! Bafta si pusii !
DAca nu te'ar durea "niciunde" daca v'ati desparti...de ce mai stai cu el?
Sărut mîna se vede că ține la tine, îl doare în fund de tine, ieri stătea de vorbă cu altele în loc să vină la tine, azi avea telefonul închis ca să nu poți lua legătura cu el, e un mare mîrlan, eu zic să te desparți de acest"om" nu te merită, e un mincinos și un nemernic.
Poi intalnitiva si intreaba-l dc nu te-a cautat daca a vazut ca nu ai ajuns, si s-a oprit cu altii la povesti., trebuie sa vb cu el, nu sa te desparti... vorbesti si o sa vezi unde se ajunge. Sunal tu sa va intalniti daca nu suna el, si atunci vorbiti despre tot
Eu zic sa vorbesti cu el despre asta si sa lamuriti lucrurile si asa o sa fii sigura daca e o greseala sau nu sa-i dai papucii.
Eu as zice sa te desparti de el ca mai sunt si altii. Poate iti iei unul mai respectuos fata de tine si care sa nu te faca sa suferi.Nu ar trebui sa mai astepti despartete de el.Ai viata inainte.
Da-i o sansa.Fiecare merita o a doua sansa si va fi mai bine! Bafta:*
Eu cred ca ar trebui sa iti gasesti pe altcineva, daca ar fi tinut la tine cu adevarat ar fi venit la intalnire...mai ales ca el a spus sa va intalniti, mai bine deschide ochii si hotaraste'te ce vei face! parerea mea : gaseste'ti altul