| Petronela a întrebat:

Povestea mea e ca m-am indragostit de un baiat din scoala mea dar nu stiu cum sa-i spun deoarece nu stiu ce simte pentru mine...Cred ca si el ma place sau cel putin asa cred deoarece mereu cand ma uit la el si el se uita la mine si nu exagerez dar chiar e adevarat... Ce sa fac? Cum pot sa-i spun ca il plac sau cel putin sa vb cu el pentru a deveni prieteni. P. S:L-am intrebat de cateva ori daca au facut lb.franceza:d.Astept raspunsurile voastre.Multumesc

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu te-ai îndrăgostit de el și dacă tot susții că ești destul de matură la 15 ani nu ai nevoie de ajutorul nostru, sigur te vei descurca!
Pa, pa.

| Crisu a răspuns:

Scuza-ma, dar tu ce crezi.ca daca ii spui "mie-mi place de tine" o sa fie totu' frumos? nu! iti zic eu ca daca faci asta, o sa te ia la misto si daca o sa fitsi impreuna o sa-si bata joc de tine.eu una ti-as sugera sa vorbesti cu el, sa va imprietenitsi, dar nu sa devenitsi cei mai buni prieteni, si de abia dupa aia hotarasti daca te merita sau nu pentru ca atunci o sa-l cunosti.

| bughy89 a răspuns:

Gaseste un subiect comun si exploateaza-l la maxim. Daca fata in fata ti-e mai greu sa vorbesti afla nr lui de tel si trimite-i mesaje sau mai usor vorbeste pe net cu el ca oricum voi sunteti "generatia mess". Oricum daca vrei sa aveti ceva impreuna trebuie sa faci un pas.

Răspuns utilizator avertizat
| alexafetitadolce a răspuns:

Pai...
in primil rand si eu sunt intr-o situatie l fel ca tine

da cateodata mai vb cu el

intreaba-l si u cum il cheama
faceti cunostinta si arata-i si u ca al placi poate candva iti va spune si el ca te place

| IIIx333III a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie!
Numai ca la mine e mai grav, pentru ca baiatul de care imi place are prietena. Nu stiu ce sa iti zic, si eu as vrea sfaturi la intrebarea astalaughing

| cristina_2603 a răspuns:

Si eu am fost intr-o situatie asemanatoare,asa ca poate te pot ajuta.
incearca sa comunici cu el cat mai mult, sa gasesti lucruri in comun, la inceput sa fiti prieteni.cand va veti cunoaste si va veti intelege destul de bine ca prieteni, incearca sa-ti faci curaj si sa-i spui ce simti, dar ai grija ca el sa nu fie indragostit de alta atunci cand ii spui.succes!