| YoOoOoOo a întrebat:

Buna kiss Povestea mea este mai lunga, sper sa aveti rabdare sa o cititi.Bun.Pe 30 octombrie 2010 m`am imprietenit cu un baiat.6 luni a fost frumos love struck pana cand el a avut un accident de care eu nu am stiut[a fost pe perioada vacantei de Pasti] Cand a inceput scoala era foarte suparat ca nu l`am intrebat cum se simte etc[pe mess nu puteam, pe tel nici atat] Am fost despartiti 2 zile, zile in care el si-a facut alta 'prietena'[pe care o sarutase...] Dupa aceste doua zile s`a despartit de 'prietena' lui, si a venit din nou la mine spunand ca n`a fost decat o gluma.Bine,l`am iertat[pentru ca il iubesc] si el mi-a aratat ca nu mai are nici o legatura cu fata aia.Asa.acum ca a venit vacanta nu ne vom mai vedea, aceste 3 luni, pentru ca el pleaca in Italia.Pe mess nu prea mai intra, telul si l-a pierdut. Vreau o parere. Credeti ca ma iubeste[avand in vedere ca imi spune asta in fiecare zi]? Mai merita sa continuam relatia? Multumesc kiss

Răspuns Câştigător
| stef87 a răspuns:

Uneori aveti impresia ca numai voi contati si lasati cealalta persoana drept ultima optiune din agenda. E normal ca persoana respectiva sa se simta respinsa si sa-si vada de viata, oricat de ocupate pretindeti ca sunteti. Unii nu cerem prea mult si totusi nu stiti sa acordati nici acel putin, asa ca e normal sa se indrepte in alta directie in speranta ca va gasi altceva. De ce s-a intors? Pentru ca tinea intr-adevar la tine sau poate e magar si te minte cu nerusinare, te tine ca varianta de rezerva.
Daca tii cu adevarat la o persoana faci tot posibilul sa fii cu ea, o pui pe primul plan (valabil si pentru fete si pentru baieti) lasand orice orgoliu la o parte. Daca orgoliile sau alte lucruri sunt mai importante, atunci nu are rost sa ne facem iluzii.

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sfatul meu este sa lasi lucrurile exact asa cum sunt.
De ce sa va supuneti amandoi unei suferinte gratuite,despartindu-va?
Lasa vara sa treaca,incearca sa ti-o petreci cat mai bine,relaxeaza-te,incarca-ti bateriile si, cand va veni, veti vedea in ce stadiu va aflati.
Daca rezista relatia voastra sau nu.Vara care va trece e cea mai buna incercare a sentimentelor voastre,va arata clar cine iubeste si cine nu.
Deci, nu vad sensul pentru care te-ai desparti acum, lasa lucrurile sa decurga firesc...

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Da măi, te iubeste. fundă.

| ααntoo a răspuns:

Heii' missahappy
pai' are rost so continuatihappy
probabil te iubeste happy
dar cat timp e plecatdevil
mai poti face si tu nebuniismug
si faci cum a facut elhappy
"era o glumahappy"
ce rost are sa stai singuraa atata timpI don't want to see
stiu ca'l iubestihappy
dar e plictisitor sa nu te pwpi cu nimeni atata timplaughing
mai ales vacanta de varaaalove struck=p~
mult succes! love struck

| wefweiofhewgewiopgjewogwe a răspuns:

Te-a inselat, dapai la distanta o sa fie si mai si, gandeste-te daca nu aveti incredere unul in celalalt mai bine las-o balta.

| LarissaMouse a răspuns:

Salut misa! si eu am avut o problema de genul asta, dar am fost despartiti o saptamana si nu a plecat in Italia, ci in botosani la bunici lui(noi locuind in tulcea).dar nu asta conteaza.deci:eu zic ca artrebui sa continui, dar sa ai grija pentru ca.sti tu.baietii pot fi imprevizibili.dar daca e la distanta nu ai ce sa patesti.trebuie doar sa incercati sa comunicati un pic, iar tu... poti sa iti mai faci de cap din cand in cand.dar cel mai important ese ceea ce tu crezi.parerea mea nu prea conteaza.fa ce iti spune inima, nu ce iti spunem noi.mult noroc :*

| Azazel_2358 a răspuns:

Panicata esti e totul bine pana acum ce e de rau?>...

| stefania_3350 a răspuns:

Da merita, dar daca are vreo verisoara care sta in aelasi oras cu el si sunteti prietene e si mai bine fiindca ai un spion.winking. mult succes si nu-ti face griji ca daca e un baiat serios nu o sa faca nimic rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu prea mai merita sa contiunuati relatia din moment ce ai spus ca el te-a inselat, si s-a sarutat cu alta fata.
Si daca dupa 2 zile si-a facut alta prietena, dar acum ca pleaca in Italia si sta 3 luni...nu prea cred ca o sa stea singur atata timp
Gandeste-te bine c o sa facihappy