anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,povestea mea este pentru cei maturi nu pentru copii...
Sunt cu prietena mea de 6 luni impreuna, ne-am cunoscut intamplator, atunci avea o perioada destul de grea si eu eram exact la moment, dupa spusele ei.
Ne-am indragostit ambii si relatia noastra s-a dezvoltat foarte repede...
Ce mi-a spus ea din trecutul ei a fost ca ( a schimbat deja 2 parteneri, pe unul din cauza ca era suparata pe el iar pe altul la fel).
Eu socot ca chiar daca esti suparat pe cineva cat de tare, nu se face asa.
Am ajuns la a 5 luna de relatie in care am plecat peste hotare singur, am stat aproximativ 2 saptamani si pe urma am venit acasa si nu ne-am mai vazut inca vreo 3 saptamani.
Dar tot ne scriam... (Adica ii scriam eu ei primul ca ea nici de gand sa dea un mesaj nu avea).
Am ajuns sa planuim vreo 4 intalniri si toate s-au anulat ca a intervenit ceva la ea.
La a 5 intalnire planuita mi-a spus ca s-a trezit in spital deoarece a lesinat din cauza unei probleme cu sanatatea...
Dupa aceasta cand ii scriam ea dadea doar seen si cand am intrebat-o ce are, ea mi-a spus ca nu vrea sa vorbeaca ca e in soc.
Am ajuns la momentul cand am avut convorbire telefonica si i-am spus (Daca nu ai chef sa vorbesti te las pe 1 saptamana sa te relaxezi si apoi te sun,sa nu te deranjez).
Bai dupa ce am sunat-o era schimbata complet si dupa modul cum vorbea si intonatia...
Si era suparata pe mine cu toate ca nu i-am facut nimic (doar ca i-am spus ca ii dau timp sa isi revina...)
Am incercat sa ii spun ca nu am avut intentia sa o supar dar ea deja mi-a spus ca ii este tot una.
I-am inchis telefonul si dupa cateva secunde m-a sunat din nou si nu i-am raspuns, dupa cateva ore din nou m-a sunat si nu i-am raspuns (nu ca sunt mai rau ca o fata si nu raspund dar chiar m-a suparat faptul ca dau tot ce e mai bun din mine sa o fac fericita, rupand din mine ultima bucata si ea se comporta asa).
Acum ce sa fac?
Ma gandesc sa o las pe ea sa ma sune daca mai simte ceva si eu sa ii spun ca m-am saturat de mofturile ei + dupa poveste cu partenerii ei pe care i-a schimbat nu ma face decat sa cred ca daca o supar si eu pot sa ajung si eu asa ca fostii ei parteneri.
Vreau un sfat de la o persoana care stie ce spune.
P.S :ma scuzati pentru greselile scrise, deoarece povestea e lunga si o scriu la fuga.

16 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

In mare ai actionat corect.
Bine, ai insistat prea mult cu acele intalniri, ai fi putut sa actionezi altfel(sa-i spui ca e randul ei sa propuna cand sa va vedeti), dar trecutul e trecut, important e ca ai refuzat sa-i mai inghiti toate mofturile.

Citisem undeva, ca daca o femeie are o problema, indifrent de ce natura e, las-o sa si-o rezolve singura, si spune-i sa te caute dupa ce scapa de ea, ei bine, se pare ca avea mare dreptate aceea persoana.

Din ce am observat din propria experienta, daca incepi sa fii intelegator cu o persoana, va ajunge sa profite, sa abuzeze de asta.

Pur si simplu se va obisnui sa o intelegi, sa incerci sa o impaci, astfel incat ea va renunta sa-si mai asume greselile, pur si simplu va incerca sa te caute tap ispasitor pentru pentru propriile ele probleme, chiar daca tu nu ai absolut nici o implicare in problemele ei.

In cazul tau, si toate cazurile de acest gen, sa fim realisti, daca te placea isi facea timp sa-ti dea un mesaj, la naiba, chiar era normal sa-ti dea mesaje, dar, avand in vedere ca nu a facut asta, ne demonstreaza ca ea nu a simtit nimic cu adevarat pentru tine.
Pur si simplu ai fost un confident, o canapea de psiholog pentru ea in acesta perioada, ai fost dispus sa-i accepti, sa-i inghiti mofturile, si ea s-a invatat prost, din acest motiv face pe suparata, si fii sigura, asa a facut si cu ceilalti care au fost inaintea ta.
Iar daca acum te cauta, te cauta pentru ca e obisnuita sa fii acolo pentru ea, si iti simte lipsa, ele nu suporta sa piarda, nici nu te vor, dar nici nu te-ar pierdere.

Asta e, fetelor le place drama, iar unele au o drama pe ele de te dai cu capu de pereti cand le auzi.

Concluzia, cand incepe sa abereze, trebuie sa-i spui pe sleau din start ca ai observat ce place, si ca nu tolerezi asta.

Mai bine mai devreme, decat prea tarziu.

| BurnoutBro a răspuns (pentru OldSoul):

Nu cred ca am exagerat cu intilnirile.
Brusc cand eram plecat a apucat-o romantica si ia a spus ca trebuie sa ne programam o zi pentru noi ca i s-a facut tare dor...
Si deja eu alegeam data confortabila pentru ia dar nu pentru mine.

| OldSoul a răspuns (pentru BurnoutBro):

Dacă ați plănuit 4 întâlniri, și toate au fost refuzate, eu bine, e exagerat. După al 2-lea refuz trebuia sa te oprești.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Daca are 30 de ani si are comportare de copila, las-o.

| BurnoutBro a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Sunt prost deoarece m-ai am speranta sa se rezolve tot.
Stii asa de tare sa varat sub piele cu vrajeala ei in cat doare cand doresc sa o las.
Si stiu ca vremea lecueste ranile...
Dar o face cam greu

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru BurnoutBro):

Da, uneori trebuie sa ai curaj si pentru a rupe o relatie. Dar mai bine o durere de moment, decat una pentru toata viata.

| HazelEyes77 a răspuns:

Pare o copila care nu stie ce vrea... Se supara din te miri ce isi ia jucariile si pleaca. E destul de imatura si egoista ca sa aiba o relatie cu cineva. II place sa se joace cu sentimentele baietilor si sa i manevreze dupa bunul plac. Nu i accepta mofturile si fitele sub nici o forma. Spune i clar si raspicat ca n ai chef de jocurile ei de fetita rasfatata. Daca isi da seama ca a gresit si vrea sa se schimbe bine daca nu pune punct. Ma gandesc ca nu vrei sa ti pierzi vremea degeaba.

| BurnoutBro a răspuns (pentru HazelEyes77):

Asa vreau sa fac cum spui tu.
Drept ca ea nu e fetita cum socot toti ci e destul de matura
(30 ani) dar se comporta de parca are 18.

| Necunoscut112 a răspuns:

Fata nu e supărată, our si simplu e imatură şi e posibil să aibă pe cineva de back up sau pur şi simplu nu te ppacr suficient de mult încât să îşi dea prea mult interesul. De iubire nu cred ca poate fi vorba. Soluţia e să îţi vezi de treabă şi să îţi cauţi altă fata, mai hotărâtă. Persoanele ca tipa asta nu fac altceva decât să iti mănânce timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"rupand din mine ultima bucata" laughing)) Hai lasa-ma

Ce pistani, man. Offf tineretile si dramele.

| Elide a răspuns:

Clar este ca nu stie ce vrea,se comporta aiurea, este imatura. Poate nu te mai iubește.Dar daca tu nu mai poti continua asa, luati o pauza, tu stii ce este cel mai bine pentru tine, pentru voi

Răspuns utilizator avertizat
| Dervbt a răspuns:

Las o, frate. Pe bune, las o in treaba ei. E cam imatura din ce povestesti si putin perversa, nu ma refer sexual. Daca povestea e reala, e greseala ei in tot. Sfatul meu daca te mai suna sa va impacati sau altceva sa nu faci greseala asta.

| MaziluHDGAMMING2009 a răspuns:

Ba nu stiu frate, am citit ce ai scris si m-am minunat.O mica raceala in relatie e normala dar toate pana la seen.Atunci cand o persoana iti da seen e deja pierduta pentru tine.Iti sugerez sa o parasesti.

| Carolina2018 a răspuns:

Stii citind istorioara aceasta primul lucru care mi-a venit in gind e ca fata e insarcinata. Luind in vedere faptul ca a nimerit la spital ca se simtea rau si ca e socata. Poate e socata de la noutatea de sarcina. La sigur ca eu nu am dreptate. Doar ca am dorit sa imi impartasi gandul.

| BurnoutBro a răspuns (pentru Carolina2018):

E imposibil sa fie deoarece menstuatia a avut-o 1 saptamana in urma si noi nu ne-am mai vazut de 1 luna si ceva.