Uite ce trebuie sa faci:
Vb cu iubitul tau actual si spune-i ca prietenul tau are nev de tine si daca el intredevarat te iubeste va intelege sit te va lasa, acum nici tu sa nu te dai rau la el (saruturi) chesti de genul
si acum daca el chiar are nev de tine
nu poti sal lasi la greu
P.S. si mama iubitei mele i-a murit si stiu cum e
Condoleante familiei repostului
Eu cred ca ei se joaca cu tine, deoarece amandoi te-au inselat. Vorbeste cu fiecare in parte sa vezi...Si din cate am inteles Catalin e cel cu care ai stat 7luni, daca da eu zic ca el merita aceasta sansa!
Pentru inceput sper ca am inteles bine, Madalin fiind fostul iar Catalin cel care a avut necazul acela cu tatal sau.
E. o situatie delicata si te cred ca esti bulversata dar atat pentru binele tau cat si pentru cel al celor doi, ai face bine sa iti pui ideile in ordine si sa iei o decizie inteleapta.
Ai grija sa nu confunzi senimentele de mila si compasiune cu iubirea. Din cate ai povestit, acest Catalin este un baiat bun, care tine la tine si care are nevoie de tine, insa asta nu inseamna ca are nevoie de tine doar ca iubita.
In situatia in care el se afla, oricine care ii este alaturi ii face numai bine, dar gandeste-te ca deja a trecut printr-o suferinta care il va marca, nu face greseala de a te impaca cu el, ca peste 2 saptamani sa te impaci cu celalalt. Ii vei face mai mult rau decat bine si daca intr-adevar tii la amandoi, nu te juca cu sentimentele!
Multa bafta iti doresc si daca mai ai vr-o problema nu ezita sa imi dai un mesah privat.
N-am prea inteles mare lucru din povestea ta. N-ai scris-o concret, cursiv, muuulte greseli de ortografie (recunosti, nu?), prescurtari, in fine.
Dar iti zic ceva: daca Catalin e cel care te-a inselat si s-a cuplat in diferite rânduri cu "n" fete, iar acum s-a intors la tine, sub diferite pretexte, atunci e un tip caria ii place aventura, îi place sa faca pe victima la nevoie (chestia cu anuntul "nimeni nu ma iubeste, deci aleg sa mor"), pe ranitul, dar de fapt el se intoarce mereu la tine pentru ca ii lasi o "portita" deschisă, nu esti categorica sa pui punctul pe „i" si sa-i spui "daca ma mai parasesti inca o data, sa nu te mai intorci.In viata mea nu va mai fi loc de tine!" Și-i spui serios, cat poti de serios, nu razand, nu zambind, nu fâțâindu-te! Si inca ceva: eu nu-ti prevad un viitor lung cu Catalin. E fals. E gelos. Il pierzi si pe actualul din cauza lui, si nu ramai cu nici unul. Daca vede ca nu mai ai admiratori, bate si el in retragere, cum va aparea altul, pe viitor, cum se va vârî si el. Din nou. Nu suporta sa piarda!
Mai fata ca sa vb mai multe ia id meu alex_rapid85 si vb ce vrea sufletul tau