Poate gandesc prea mult aici, dar te-ai gandit ca poate iti testeaza rabdarea sau altele?
Nu ea e problema ci tu. Esti prea nerabdator. Inteleg ca vrei sa stii mai repede, dar te consumi prea mult. Relaxeaza-te, iesi cu prieteni prin oras etc. Incearca sa nu iti dai prea mult interesul. De ce? Pai eu sincer am ajuns la concluzia ca daca o fata primeste prea multa atentie si-o ia in cap. Poate ca multi nu o sa fie de acord cu ce precizez mai sus, dar daca stam putin sa evaluam relatiile cam asa se intampla.
In fine, din ce vad mai sus este foarte nehotarata, dar nimeni nu poate stii ce e in mintea ei. Tu fa tot posibilul sa iti pastrezi calmul si sa ii faci pe plac si arata-i ca merita sa incerce o relatie cu tine
Buna!
Delicata problema si este greu sa te confrunti cu o fata timida ca nu stie ce vrea
Nici nu te vrea nici nu te lasa Greu cu ea... Posibil, zic eu ca fata a cam suferit dupa un fost si acum este indecisa (daca se intoarce fostul la mine ce fac cu el, intelegi?)de asta iti si spune ca te tine in "ceata"
Ce trebuie tu sa faci? Trebuie sa o face sa aiba incredere in tine, sa se indragosteasca de tine si si sa inteleaga ca o relatie unde exista iubire va tine mult timp...dar trebuie sa ai rabdare cu ea...sa fii intelegator si sa ii castigi increderea
Pare complicat stiu, dar daca nu risti nu castigi
Bafta
Off off, vad ca ai o problema delicata.
Sa incepem cu inceputul sa nu crezi niciodata o fata spune minciuni care si ea crede ca sunt adevarate. Nu pune botul la ce spune. Dupa cum imi spune povestea ta fata asta a fost foarte dezamagita in dragoste si ii este frica sa se indragosteasca din nou. Cu o asfel de fata trebuie sa ai mare rabdare cu ea trebuie sai castingi increderea, vede prea multe despartiri si va crede ca orce relatie nu va tine ok se prea poate dar am si eu prieteni care se cunoaste de la gradinita si acum este intr-o relatie deci unele relati chiar tin, nu toate sunt de acord. Tu ca baiat trebuie sa ai rabdare cu ea ti-am mai spus. Ca sa fi cu ea trebuie sa faci in asa fel incat sa stea cu mintea la tine mereu, fa-o sa uite ca o relatie nu va tine, stiu nu poti sa te intalnesti cu ea de asta ti-am zis sa ai rabdare. Revenim la inceput niciodata sa nu crezi fetele cand spun ca au o problema sau ceva de genu si anuleaza intalnirea, asta este minciuna lor sa scape de intalnire. Fata asta de care spui tu este cam timida, dezamagita in dragoste, ne increzatoare de acea refuza sa se intalneasca cu tine deoarece ii este frica sa nu se indragosteasca. Sper ca te-am ajutat daca vrei sa mai vorbim despre situati asemanatoare decat scriemi un mesaj. sau un raspuns la intrebarea mea.
Intr-o seara mi-a spus sa-mi bag mintiile in cap, pentru ca nu se va intampla nimic din ce vreau eu si ca nu este indragostita de mine. Nu am mai vorbit de atunci cu ea, si vineri m-a intrebat ce fac si mi-a spus ca ii lipseam. Am fost cam indiferent si i-am raspuns ca nu prea mai are rost sa ramanem prieteni si a zis ca-mi respecta decizia desi ea ar vrea sa vorbim in continuare. Mi-a recunoscut pana la urma ceea ce ai spus si tu mai sus ca e terminata din punct de vedere sentimental si nu crede ca se mai poate atasa de altcineva si ca spera ca in timpul in care nu am mai vorbit, sa cunosc pe altcineva. Presupun acum ca trebuie sa fiu rabdator si sa fac ceea ce ai spus tu, dar sincer...e prea pesimista din punctul asta de vedere si pana la urma ea traieste cu ideea ca nu va mai intalni un baiat ca acela, dar lui nu ii pasa de ea.