| BettyEllA a întrebat:

Buna!
Povesteste. mi cum a fost prima ta seara de dragoste. sau primul sarut. Sau un moment romantic pe care l.ai avut cu prietenu/prietena.
Dau fundita la cea mai frumoasa poveste/intamplare. :**:*:

PS. cei cu "ce te f*** pe tine grija de povestile altora. sau chestii de genul asta. va rog, mai bine nu mai raspundeti.winking

Răspuns Câştigător
| duchamp a răspuns:

Pai prima mea intalnire cu prietenul meu a fost foarte speciala :X. suntem din diferita orashe,
vorbeam noi pe mess, cate 7 8 9 ore pe zi laughing eram prieteni buni,pana cand i-am spus ca merg cu parintii intr-o minivacanta la felix (in oradea) si surpriza. a aparut si el acolo,ne-am cazat la acelasi hotel :X am fost tot timpul impreuna, dar prima seara a fost ceva mai special, a venit dupa mine pe la 9 jumate seara ( a batut la usa, si-a cerut voie sa intre laughing) ca un gentleman :X) asa infine.am iesit intr-un parc acolo in apropierea hotelului :X,nu stiu cum am ajuns pe o alee intunecata si acolo am auzit un caine latrand. si eu spontan am zis,"mi-e frica" asta nu o stat mult pe ganduri si mo luat in brate :X:X. am mers ce am mers pana cand am dat de o banca si ne-am asezat acolo,ne-am pus umar la umar,si lui nu-i placea asa ca mo luat in brate :X am povestit,am ras,ne-am mangaiat,pana cand am ajuns sa stau cu fruntea lipita de a lui, cateva minute am tinut-o tot asa, apoi el a zis "da-mi gurita" jur ca nu pot sa uit cu ce ton o zis cuvintele astea :X:X (shoptea) ne-am sarutat (a fost primul meu sarut:X:X) si a fost super :X:X apoi am mai stat in parc am tot povestit despre tot posibilul, pana cand ma uit la ceas si vad ca deja se facuse 1 jumatelaughing)) am si uitat de timp,aveam nu stiu cate apeluri nepreluate (telefonul era pe silentios,ai mei si-au facut griji ca unde umblu)laughing) bun am mers inapoi la hotel m-a candus pana la camera si acolo ne-am imbratishat.laughing si asta nu mai vroia sa-mi dea drumul (cred ca avea lacrimi in ochi,numa cred, era asa trist, wai si in ultima zi, sa nu-ti spun ca o fost dezastru nu mai vroia niciunul din noi sa plece, ne-am atasat foarte mult unula de celalalt :X cam atat. povesti sunt multe si faine, dar nu vreau sa ma lungesc laughing

2 răspunsuri:
| LiviuAlan a răspuns:

Iti promit ca imediat cum voi avea primul sarut iti voi spune. Daca intrebarea nu mai exista iti voi trimite un mesaj...Deocamdata sad incerc sa cuceresc o fata(uita-te la intrebarile mele).Bye!

| LoL a răspuns:

Primul meu sarut a fost cu un baiat pe care nu-l plac de la mine din clasa datorita unui joc stupid...