Pai prima mea intalnire cu prietenul meu a fost foarte speciala :X. suntem din diferita orashe,
vorbeam noi pe mess, cate 7 8 9 ore pe zi eram prieteni buni,pana cand i-am spus ca merg cu parintii intr-o minivacanta la felix (in oradea) si surpriza. a aparut si el acolo,ne-am cazat la acelasi hotel :X am fost tot timpul impreuna, dar prima seara a fost ceva mai special, a venit dupa mine pe la 9 jumate seara ( a batut la usa, si-a cerut voie sa intre ) ca un gentleman :X) asa infine.am iesit intr-un parc acolo in apropierea hotelului :X,nu stiu cum am ajuns pe o alee intunecata si acolo am auzit un caine latrand. si eu spontan am zis,"mi-e frica" asta nu o stat mult pe ganduri si mo luat in brate :X:X. am mers ce am mers pana cand am dat de o banca si ne-am asezat acolo,ne-am pus umar la umar,si lui nu-i placea asa ca mo luat in brate :X am povestit,am ras,ne-am mangaiat,pana cand am ajuns sa stau cu fruntea lipita de a lui, cateva minute am tinut-o tot asa, apoi el a zis "da-mi gurita" jur ca nu pot sa uit cu ce ton o zis cuvintele astea :X:X (shoptea) ne-am sarutat (a fost primul meu sarut:X:X) si a fost super :X:X apoi am mai stat in parc am tot povestit despre tot posibilul, pana cand ma uit la ceas si vad ca deja se facuse 1 jumate)) am si uitat de timp,aveam nu stiu cate apeluri nepreluate (telefonul era pe silentios,ai mei si-au facut griji ca unde umblu)) bun am mers inapoi la hotel m-a candus pana la camera si acolo ne-am imbratishat. si asta nu mai vroia sa-mi dea drumul (cred ca avea lacrimi in ochi,numa cred, era asa trist, wai si in ultima zi, sa nu-ti spun ca o fost dezastru nu mai vroia niciunul din noi sa plece, ne-am atasat foarte mult unula de celalalt :X cam atat. povesti sunt multe si faine, dar nu vreau sa ma lungesc
Iti promit ca imediat cum voi avea primul sarut iti voi spune. Daca intrebarea nu mai exista iti voi trimite un mesaj...Deocamdata incerc sa cuceresc o fata(uita-te la intrebarile mele).Bye!
Primul meu sarut a fost cu un baiat pe care nu-l plac de la mine din clasa datorita unui joc stupid...
linarkfts întreabă: