Hey scumpa am eu un sfat pentru tine. Daca il placi si el te place nu va razbunati unu cu altu prin a-l face pe celalat gelos pentru ca in timp lucrul asta o sa te faca sa suferi. Iti spun asta pentru ca si am facut marea greseala de a ma razbuna pe omul de care imi placea prin ura indiferenta si gelozie..si saracul le-a indurat pe toate i-am frant inima dintr-o simpla razbunare; insa sti zicala cu roata se intoarce? ei bine cu toate ca si el ma iubea pe mine mi-a platit cu aceiasi moneda si m-a facut sa sufar la dublu si a mai stat si cu una pe care nu o suport si de fiecare data cand o saruta se uita la mine sa-mi vada reactia...e dar vezi tu? pentru ca eram prea orgoliosi sa ne spunem ca ne placeam am sfarsit prin a nu ne mai saluta si ane preface ca nici macar nu ne cunoastem... deci nu-l face gelos daca te place pentru ca o sa ti-o intoarca peste n timp cu aceiasi moneda si o sa suferi si mai mult si crede-ma ca nu iti doresc sa plangi in fiecare noapte cum o faceam eu si sa-ti spui de ce? oare cum era? cat de bine ma simteam in bratele lui s.a. sooo sper sa cedati lanturile astia ce va inconjoara si sa va spuneti odata sentimentele :* te pup:*
Buna :*
m-am confruntat si eu in trecut cu aceasta problema, si cred ca ar trebui sa'i raspunzi cu aceeashi moneda, sau sa vb despre fata aia
funda?^^