Monika, spune-i prietenei tale sa nu mai puna totul la suflet, sa nu ii mai ceara explicatii si sa lase timpul sa decida totul.Sa nu isi mai stoarca creierii incercand sa inteleaga ce se intampla, oricum nu va reusi.Am mai spus si o sa spun ori de cate ori va fi nevoie:cateodata, barbatii sunt niste magari.
Da probabil ca a interpretat gresit cand a vazut-o cu altul si de aceea i-a zis ca are prietena
spune-i prietenei tale sa vb cu el, sa ii spuna ca acel tip cu care a vazut-o nu era decat un coleg si poate asa se va schimba situatia...
Eu cred ca a interpretat gresit ca a vazut-o cu altul. sp prietenei tale sa vb serios cu el si sa ii sp adevarul:are pe alta sau nu? si daca da, de ce o mai cauta pe ea?
Domnisoara avocata cunoasteti pe cineva care ma poate anvata sa trimit mesaje private.
Eu cred ca mai bine colega ta iar spune mai bine pa si sa o lase inpace, iar daca ea nu vrea sa ii spuna daca ea sau cealalta
Da, eu cerd ca tine la ea! Ar trebui sa il puna pe baiatul respectiv sa aleaga pe ea sau prietena pe care el zice ca o are. Daca el o alege pe prietena ta bine, dar daca nu, sal ignore chiar daca o va mai cauta!
Nu cred ca el are prietena, cred ca era putin gelos si vroia sa se amuze putin. Iar acum si-a dat seama ce greseala colosala a facut si ce fata a pierdut.
Eu cred ce este doar gelos din cauza tipului aluia.si ca a inventat relatia dintre el si alta pentu ca credea ca ii cu ala sau ceva in genu. oricum cine stie la ce so fi gandit ala...Succes