*sa nu imi sara toata gradinita in cap*
darrrr eu nu cred ca exista, amice, dragoste la 12 ani.Adica uita-te la mine *atent, atent, atent* Eu nici acum nu stiu cum sta treaba cu dragostea(si nu ma plang) dar daca ar fi sa dau timpul inapoi tot nu as face-o la 12 ani, ca baiat.Eu zic sa o potolesti pe fata ta si sa o lasi macar sa ia buletinul.
Nu ai ce sa-i explici.
Ajunge sa negi, sa spui ca NU vrei.
Crezi ca te poate obliga?
Inconstienti.
1.La 12 ani habar nu ai ce e iubirea.
2.Tu habar nu ai ce implica un contact sexual,deci las-o balta,nu trebuie sa-ti incepi viata sexuala,caci nu stii nici ce sa faci, nici cum sa te protejezi, nici nimic. Poate va mai treziti si cu vreo sarcina.
3.Ea e mica pentru sex, nu e suficient de dezvoltata pentru asta.Se poate alege cu multe probleme de ordin medical, daca nu chiar cu niste traume psihice.
4.Sexul se face in conditiile in care ea are macar 16 ani si e dispusa sa-si faca vizitele periodice la ginecolog.De asemenea, trebuie sa stiti amandoi suficiente despre sarcini nedorite, BTS-uri si protectie.Ma indoiesc ca aveti habar ce-i ala un prezervativ sau cum se numesc partile voastre anatomice, si nu la modul vulgar.
Spune-i că dacă tot nu ș-a început viața sexuală la 2 ani, cum era firesc, acum nu are ce face, trebuie să aștepte, până face 18 ani. Iar tu caută alta, mai puțin cretină!
Spune-i ca sexul nu este ca in filmele de la Hollywood, aici e vorba de viata reala. La 12 ani nici nu ar trebui sa se gandeasca la asa ceva. Si nu se poate vorbi despre iubire la varsta asta... Ea probabil vrea sa experimenteze ce a vazut la televizor. Daca zici ca tii la ea, n-o lasa sa-si distruga viata pe care o are inainte.
Cred ca prietena ta e cu capu. serios vorbim. daca ai fi un baiat cu capu` pe umeri i`ai spune "baa fetito tu vezi ca ai doar 12 ani esti constienta de acest lucru?" daca iti doresti sa ai langa tine o panarama [scuze de expresie] atunci nu ai de cat sa o faci cu ea.
Hmmm,nu v-a mai mirati toti chiar totul a evoluat, ma bucur s-a aud ca a evoluat asa mult mentalitatea si se vede ca un lucru normal ceea ce e.Baiatule,nu te lua dupa cei care si-a dat cu opinia zicand lucruri despre ea,gen e nebuna? etc. fetita asta a primit o educatie destul de moderna si nu numai ci fetita asta are o relatie foarte deschisa cu parinti, nu est un lucru rau, este micuta intr-adevar, totusi parerea mea este ca daca ea a luat o decizie asa complexa.este din cauza ca chiar isi doreste... daca nu e sigura e problema atunci nu e sanatos in primul rand la varsta asta fragedaa
Buna! Doamne nu te supara te rog dar. prietena ta e cu capu? Hai daca ar avea macar 14-15 ani as mai zice. Dar de la varsta asta?:O Nuj ce sa zic. Spune-i ca ar trebui sa se gandeasca la scoala vb serios. Sau stiu am inteles ok o iubesti fff mult. Dar ar trebui sa o lasi. Penttru ca pare cam curvossimo
Deci clar! E cu capu'...la 12 ani se gandeste la sex? cred ca nu stie nici ce e aia
/cum nu stii ce sa faci? Da tu ce faci seara! Lasa ca mi-a zis ma ta la ce te uiti! succes!
\
Daca ti la ea eu zic ca din toate raspunsurile date pana acum sa iti faci o opinie si sa ii zici ca la 12 ani nu este bine sa faci sex deoarece ea nu are acele organe dezvoltate pentru as i incepe viata sexuala, si stiu ca parca daca iti incepi viata sexuala nu mai cresti in inaltime,(corectatima daca gresesc) deci mai pe scurt arata-i cat de mult ti la ea si explica-i ca nu este bine sa faci asta de acum, sa se gandeasca si la consecinte. Sper ca raspunsurile noastre te au ajutat si ca o sa o faci si pe prietena ta sa inteleaga ca at i incepe viata sexuala de la 12 ani este o mare problema.
Nu cred ca e o idee tocmai buna sa faceti sex la varsta asta!Mai asteptati 2 veri macar
Da tu cati ani ai frate? si sa nu am lovesti ca ai 18 ca inseamna ca esti nebun.
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: