| christina100 a întrebat:

Buna,prietena mea avea o simpatie pentru o femeie mai invarsta eu asa credeam la inceput pana cand intr-o zi le-am vazut intr-un parc tinandu-se tandru de mana, acum mi-e puntin frica sa mai vorbesc cu prietena mea dupa cele vazute.Nu stiu ce sa fac acum sa mai vorbesc sau nu cu ea sau sa ii cer explicatii...credeti ca este posibil sa aiba o asemeanea relatie? Si femeia mai invarsta fiind si casatorita.

Răspuns Câştigător
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Da, eu cred că ar fi bine să vorbeşti cu ea.

6 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fiindca e prietena ta nu ar trebui sa o judeci, cei asa ciudat ca o fata sa fie in tandretuir cu o femeie mai in varsta? nu ai mai vazut cupluri de lesbiene? inca traiesti in pestera?

| christina100 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ba am mai vazut da nu mi s-a mai intamplat cu prietene

| Danysan a răspuns:

Te inseli amice -poate ca femeia respectiva are probleme de sanatate si prietena ta incearca sa o ajute. Poate e o ruda de a ei? Oricum vb cu ea doar e prietena ta dar s-ar putea sa te faci de...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa te sperii daca prietena ta e lezbi trebuie sa o accepti asa cum este si sa ii spui ca tu nu vrei sa te bagi in relatiile ei.Singurul sfat pe care trebuie sa il dai este sa ii spui sa fie atenta pentru ca sotul iubitei ei ar putea afla de asta

| varcolaccc a răspuns:

Probabil sa fie lesbi, prietena ta. Nu o trage inca la răspundere mai vezi ce face si dupa actioneaza. In orice caz daca ai o asa prietena mai bine uit-o