Doar pentru ca e putin mai "golanas" nu inseamna ca nu tine la ea. Trebuie sa fie si ea atenta la comportamentul lui. Unele lucruri se vad si se simt. Depinde mult de situatie. Daca tu, care cunosti mai bine situatia, ai senzatia ca el minte-desi tin sa-ti spun ca toti baietii mint- atunci vorbeste cu ea si spune-i sa nu se grabeasca.
Baietii sunt *************************************************************************************************** eu nu as crede asa usor ce-mi spune un baiat, ca sa vad daca ma iubeste cu-adevarat l-as urmari si vedea cum se comporta in lipsa mea daca mai spune aceste lucruri acestor fete sau in timp ce suntem impreuna l-as testa, adica i-as pune intrebari despre el despre ce recunoaste din viata lui, ce iubite a mai avut, dc s-au despartit si as mai intreba si pe apropiatii lui sa vad daca este sincer, nu l-as pune la inima imediat dupa ce zice te iubesc de cateva ori.
Baieti sunt ********************.De ce? iti zic eu de ce.Toate fetele spun cas niste mincinosi si prosti dar nu e asa va inselati fetelor baieti sunt mai timizi ca fetele si cand baieti vor sa va zica ceva tin in ei ce vor sa zica pentru ca nu stiu ce reactie o sa aveti si ii este frica sa nu va raneasca in inima lor va iubeste cel mai mult dar voi nu dati atentie asa ca TACI DIN GURA
Majoritatea sunt asa...mai exista si timizi...nu inteleg de ce tineti in voi? De ce nu spuneti, asa indepartati orice sansa de a fi cu fata, o faceti sa creada ca nici nu va pasa de ea
Poate sunt sau nu sunt...dar voi nu stiti cum se simte o fata atunci cand o lasati balta, ca voi ziceti las-o pe aia du-te la urmatoarea.
Cand tii cu adevarat la o fata, nu exista,, mai are balta peste'' sau gaseste-ti pe alta etc