Discrepanța între salarii într-un cuplu este o mare problemă. Asta duce la dezamăgiri, certuri, divorțuri etc.
Ambii parteneri trebuie să aibă venituri cel puțin egale, pentru a fi totul ok. Trebuie sa fie o balanța.
In cazul partnerei tale, chiar e dubios tipul, și mai ales, sa se căsătorească atât de devreme, îți ia ani sa cunosti o persoana, sa fii sigur ca vrei sa întemeiezi o familie cu acea persoana. Mulți se bazează pe aceasta,, înflăcărare" de moment și după un an, imediat vine și divorțul. El sa nu aibă stabilitate iar prietena ta sa accepte? Nu știu, ar trebui sa analizeze totul la rece. El vrea nunta dar dacă nu are job, cu ce bani? Simt ca va depinde de prietena ta, asta dacă nu îl susține familia financiar. Dar in cazul in care nu, băiatul asta nu are multe de oferit.
Daca ea vrea, sa faca cum vrea, daca se dovedeste mai tarziu ca nu a fost cea mai buna decizie, asta e, dar de regula nu prea poti convinge oamenii la capitolele de genul
Insa eu tot cred ca la statutul social baiatul ar trebui sa fie cel putin egal cu fata. Așa crezi tu.
Prietenia cu ea nu inseamna ca esti in masura sa stabilesti ce e bine si ce e rau pentru ea.
Bucura-te de bucuria lor, chiar daca nu va tine mult. Este alegerea lor, sunt doi adulti si sunt singurii care vor trage eventualele consecinte.
Tu nu trebuie sa intervii cu nimic, cu atat mai putin sa ii judeci.
Lasa-i sa greseasca fericiti, sau sa incerce.
S-ar putea sa te inseli, si sa aiba parte de o casnicie reusita.
Ceea ce crezi tu, si ca un feedback la parerea ta... da, este oarecum normal sa vezi asa lucrurile.
Si nu, nu conteaza asa mult statutul fiecaruia.
Si inca un da, poate este doar o inflacareala intre ei sau poate ca nu.
Orium, nu se poate schimba nimic, daca ea a ales sa faca asta, asta este si tu nu poti schimba acest lucru din pacate sau din fericire.
Inteleg ca ai vrut sa... impartasesti parerea cu noi, pentru ca nu mai poti cu ea. Dar asta este, nu exista o "solutie" in acest caz.
Numai bine ^_^
beausingurlamasamea întreabă: