anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Prietena mea cea mai buna(Anca) este impreuna(pe mess) cu un tip de 27 de ani, de o luna si ceva. Ei vb in fiecare zi, se inteleg chiar f bine si luna aceasta el a vrut sa vina in orasul nostru pentru a se intalni cu Anca, dar nu are bani de drum(sta in alt oras). El pare un tip chiar ok si ei i-a spus ca are intentii serioase, i-a vb chiar de casatorie si printre altele i-a mai spus ca cica e virgin.
Anca vrea ea sa mearga sa stea 1-2 zile la el in oras, daca el nu poate veni degraba, si nu e hotarata ce sa faca.Eu i-am spus ca mai bine nu merge pentru ca nu l-a vazut fata in fata si totusi nu il stie de mult timp si nu trebuie sa aiba 100%incredere in el.
Voi ce ziceti? Ce sa faca?
PS:ea are 18 ani si el 27.

12 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Un tip virgin la 27 de ani?
Eu zic sa mearga, dar fara sa stie el, sa-l urmareasca, poate mergi si tu cu ea, mergeti dimineata si va intoarceti in aceeasi zi, mijloace de transport sunt la tot pasul, un pic de curaj trebuie sa ai...atentie, oamenii care promit marea cu sarea pe mess nu prezinta incredere nici 50%, si daca vrea sa se casatoreasca cu ea de ce nu are bani de drum?/ nasoala intrebare, nu?!/ Sper ca nu asteapta sa-i trimita Anca bani, Doamne fereste! La telefon au vorbit vreodata?

| Luori a răspuns:

Si uite asa ea isi ia teapa. straight facewinking

Daca stai sa te gandesti la realitatea din zilele de astazi, el la 27 ani virgin? Neah.
Chiar crezi ca are intentii serioase? raised eyebrows Despre casatorie si mai stiu eu ce?laughing
Prietena ta ar face o mare prostie daca ar pleca acolo la el. Nu are de unde sa stie ce o asteapta.
in primul rand nu il cunoste decat de o luna si ceva. Nu l-a vazut niciodata fata in fata. Tot ce poate spune baiatul asta, Anca ar putea sa creada. Spune-i sa nu fie fraiera, sa nu creada tot ce zice si sa fie cu ochii deschisi. Avand in vedere ca abia s-au cunoscut, ca el are 27 de ani, si ca "nu are bani" sa vina in oras la ea, de ce sa aiba incredere in el?!

Daca ar fi asa baiat mare, de ce oare nu ar fi casatorit la varsta asta, sau macar o prietena sa aiba. Care este scuza?
Inca ceva; pasul asta cu plecarea la el in oras sa il faca atunci cand considera ca il iubestewinking
Ea abia si-a luat viata in propiile maini, mai bine ar avea grija ce face.

| stresu a răspuns:

Relatie pe mess? Casatorie? mda.suna perfect. Nu vreau sa stric distractia copiilor dar NU exista relatie pe mess, doar conversatii. Pna nu vezi omul, nu vorbesti de casatorie. Ca e virgin sau nu treaba lui. Daca nu are bani de drum la 27 de ani ce familie poate el sa faca? Si daca e sa se vada, sa se vada la ea in oras pe teren cunoscut. Daca nu are bani deloc, na maximum sa ii trimita ea sa vina, nu sa se duca ea ca se intampla multe tampenii.
Poate castiga un iubit (desi ma indoiesc - oamenii nu sunt ca pe net), poate pierde 50 de lei nuah.
Asa ca sa stea cuminte acasa ca la 18 ani nu are nevoie de belele pe cap.

| Lorelai a răspuns:

E virgin la 27 ani? Mda, mai pot exista cazuri. Cea mai buna varianta e sa vina el la ea, sa se intalneasca in orasul vostru, asa se face de obicei vine baiatul la fata, nu invers. Sfatuieste-o asa pe prietena ta, e adevarat nu trebuie sa aiba 100%incredere intr-un tip de pe net. In general vor sex tipii astia.

| Ela_PuRpLe a răspuns:

@Elenabig grina, au vb la tel, vb in fiecare zi.
Nu are bani de drum pentru ca a ramas somer si nu e cerut bani de la ea.

| ramona_4785 a răspuns:

Astea sunt gogosi relatii pe mess si o mai pune sa umble si pe drumuri dupa cai verzi si mai ales singura intr-un oras total necunoscut pentru ea eu zic sa ai grija de prietena ta sa nu pateasca ceva; daca e asa amorezat de ce nu vine el sa o vada? nu cred ca e sarantocul pamantului; mai bine sa stea linistita. Succes

| steluta_7203 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa faca asa cum a zis elena.

| ● Ďعw a răspuns:

La fel ca tine cred ca nu e bine sa se duca la el. daca are intentii naspa si mai pateste si ceva acolo? mai bine il asteapta ea sau isi gaseste pe altu

si in leg cu virginitatea la el...virginitatea la baieti este pierduta in timpwinkingel poate so mai fi facut de 20 de ori si tot virgin sa fiewinking depinde cum e firul la ei.cum e himenul la noiwinking

| diana22 a răspuns:

Se are bine? La inceput totul e perfect in aproape toate relatiile.toti se arata niste mielusei la inceput dar in timp realizezi ca nu e deloc asa.Au vorbit doar pe mesenger si ea gata are incredere in el? sau intamplat atatea cazuri, stii si tucum sunt oamenii in ziua de azi. El sa vina aici, daca chiar isi doreste sa vina, face rost de acesti bani nu crezi? trebuie doar sa aiba vointa.citeste ce au zis si ceilalti si vorbeste serios cu ea.

| RoxyAde a răspuns:

Eu zic sa nu mearga. NU poate avea incredere in el daca au vorbit doar pe mes. La 27 de ani virgin? scuza-ma dar eu nu prea cred. Mai bine o lasa balta si isi gaseste un baiat care sa fie langa ea nu la nu stiu cati km distanta, pentru ca relatiile astea nici nu prea tin. Sa aiba grija, cine stie ce are ala in cap!

| 4you a răspuns:

Lol in nicun caz poate sa fie vreun mincions dau poate sa fie la vrajeala in primul rand nu il cunoaste ( daca as fi fata nu m-as duce, si totusi ala are 27 ani Oo wtf virgin la 27 ani (sincer dupa parerea mea fara sa te superi e un ratat sau vreun calugar si la 27 de ani sa nu ai bani de drum e ceva... ) si dragostea asta pe mess cu casatorit, sa ne vedem bla bla sunt numai porcarii (dupa parerea mea o iubire pe mess e aiurea, dragostea trebuie sa o intalnesti nu hopa topa pe mess )
Sunt baiat si stiu ce inseamna ( zi sa nu se duca la el) eu nu as avea incredere
in ce oras stati?

| KidDu` a răspuns:

NU trebuie sa aiba incredere in el straight face... adica sa fim serioasee. la 27 de ani virgin raised eyebrows. la 27 de ani poate e si casatorit. sa nu mearga. oh go on
Sfatuieste-o sa nu aiba incredere in el. pe net oricine poate sa se dea oricine. cine stie poate el e casatorit si poate are si copii. cum dumnezo poate sa aiba incredere in el raised eyebrows?