Lasa-i pe ei sa-si rezolve problemele ca tu nu ai ce cauta in dragostea sau ura altora!
Depinde si cat timp a fost plecata fata caci daca a stat mult acolo e posibil ca baiatul s-o fi uitat-o!
Lasa ca totul sa vina de la sine pentru amandoi!
Vorbesti prea "frumos" ca sa fie vorba despre o prietena, e vorba de tine. O prietena nu spune niciodata ca relatia lor era "de invidiat" si ca multi "isi doreau sa fie ca ei". Daca e asa cum cred eu, nu-l iubesti, iubesti ideea de iubire si impresiile gresite despre invidia celorlalti. Daca iubesti putin iti pasa de ce cred altii, indiferent daca e de bine sau de rau.
Si te asigur ca astea sunt doar impresii personale, de tipul "mor dusmanii de ciuda". De ce i-as invidia eu de exemplu?
Si nu inteleg printre altele de ce ar avea nevoie de ajutor daca vorbesc si el i-a spus ca tine la ea iar ea isi doreste sa fie cu el. O sa se descurce singuri.
Daca chiar esti prietena si vorbesti cu o asemenea patima despre relatia ei ar fi bine sa-ti faci o relatie a ta si sa nu mai simti doar trairile ei simtindu-va una si aceeasi persoana.Nu sunteti...
Poti incerca sa le dai o intalnire.sa vorbesti cu baiatul si cu ea si sa va intalniti intr-un parc sau undeva si tu atunci ii lasi singuri... o poti sfatui pe prietena ta sa ii spuna sincer baiatului ce simte pentru el, si sa il intrebe si pe el daca mai simte ceva.
Mult succes:*
Ii spui ei kj vrei sa te vezi cu ea in parc.sau in oricare loc.si ii dai mesaj fostului ca vrei sa-i zici ceva fata in fata. tu ii astepti la locul stabilit. ei se vad.si se ndragostesc din nou:X
) basme