| Maddutzakiss a întrebat:

Buna prietena mea cea mai buna are o problema cu sanii ii are mici si poarta sutien 24 din 24 iar din aceasta cauza sanii ei arata ca si cum ar fi alaptat un copil mentionez ca are 18 ani si este virgina pur si simplu este dependenta de sutien il poarta si cand doarme non-stop cum pot sa o conving sa nu il mai poarte asa incontinu?

7 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Și atunci de ce mama naibii poartă sutien? Doar să se vadă sexy când o dezbracă prietenul?
Nu înțeleg, când există bustiere și chiar și sutiene mici, delicate, fără burete și încărcate, iar asta pentru a nu se vedea sfârcurile.
Prietena ta ar trebui să se accepte așa cum ește.

| Maddutzakiss explică (pentru h3r):

Exact asa i-am spus si eu dar cica asa se simte ea mai bine daca se vede cu sanii putin mai mari cu ajutorul sutienului cu push-up

| h3r a răspuns (pentru Maddutzakiss):

Dacă n-ai sâni, degeaba!
Asta e o prostie!
Să îl poarte când este momentul!
Și mai ales, să doarmă cu el? Prietena ta are probleme? Asta deja e o obsesie, gândește mai rău ca cele de 13 ani care au purtat pentru prima dată sutien...și le place.
Nu are rost să-i mai zici nimic, este pe ideile ei fixe și proaste, la fel și cu push-up-ul...

| h3r a răspuns:

Păi...poate nici nu mai e.
Ea nu are sâni și mai poartă și sutien noaptea.

Mai mult de atât nu am ce să zic, decât că fătuca asta are o problemă.
Nu te mai băga, las-o în pace, n-o să înțeleagă că o sfătuiești de bine!

| SunnyDay88 a răspuns:

Dar noaptea de ce il poarta?

daca ea e frustrata din cauza asta n-ai ce face. poti sa ii spui ca barbatul de care are nevoia ea in viata ei nu o va iubi pentru marimea sanilor si ca daca vrea sa fie fericita sa se accepte asa cum e.

| SimonaQs a răspuns:

Mai mult isi deformeaza sanii. E o porcarie ce face ea. Vrea sa para cine nu este. Daca nu intelege nu o mai stresa.

Bye Bye :*

| AndreiAndutzu a răspuns:

Nu stiu dai foc la toate