| AdinaCrissa a întrebat:

Prietena mea cea mai buna este intr-o mica dilema. Ea are 14 ani si vorbeste foarte mult pe mess cu unul de 19 ani. El sta in italia. S-au cunoscut vara asta cand ea se plimba si el era cu un prieten si au intrat in vorba cu ea( Ea are la bunci la tara si el e tot de acolo). Si el i-a dat add si au inceput sa vorbeasca. El ii spune ca e draguta si chestii de genul acesta... Dar ei i se pare ca e cam mica pentru el...Mentionez ca el e un baiat de nota 10.adica e cu bun simt si foarte educat. Ce parere aveti? Ce sfat sa ii dau? Urgent. Funda!

Răspuns Câştigător
| mispis a răspuns:

Ar trebui sa pastreze legatura dar ea sa nu-si faca iluzii, ca sa nu sufere mai tarziu.Sa vorbeasca pe mess ca simpli amici iar ea de acum, daca vorbeste cu el pe mess, asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai fie cu vreun baiat ca doar cu ala din Italia e doar amica. Iar el, la fel, poate fi cu cine vrea el, acolo in Italia.Si daca el va veni in Romania, poate va iesi ceva din relatia lor de pe mess...batting eyelashes. Dar pana atunci, asta e, doar sa vorbeasca pe mess, la telefon, cum vor ei dar sa nu se combinewinking. Parerea mea. Sper ca m-ai inteleshee hee.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ar trebui sa isi faca iluzii mai ales e mare diferenta de varsta, nu e bine ce face eu daca as fi in locul individului ca am aceeasi varsta ca el as zice ca e prea mica pentru mine si ca eu nu prefer sa fiu pedofil. Pa

Abh
| Abh a răspuns:

Relatia lor nu are nici o sansa, diferenta de varsta e prea mare, la fel si distanta dintre cei doi.

| Lora a răspuns:

O relatie la distanta nu va merge niciodata

| AdinaCrissa explică:

Eu sincer ma gandeam la diferenta de varsta... dar vad ca majoritatea spun ca nu e o mare problema. pi nici distanta nu ar fi o problema. el vine in tara in fiecare vara si o vede.Plus ca in timpul scolii ar trebui sa invete, eci.

| AntoniaFollowill a răspuns:

Varsta nu este asa o mare problema, dar distanta da, crede-ma stiu din proprie experiente, doare sa nu poti sa te tii de mana cu persoana iubita sa nu ai cum sa o saruti sa o tii imbrate si mai ales cand vezi ca altii au acest noroc. Eu spun sa ramana prieteni si relatia lor sa evolueze in momentul in care el va veni in tara.

| EmoPrincess a răspuns:

Daca intredevar il iubeste sa continue dar sa nu arate asta lumi doar in particular sti si mie imi plac uneori baieti mai mari ca mine dar maxim cu 4 ani mai marii. Oricum daca chiar se plac lasa-i sa continue.