| Fericire04 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna se afla intr-o situatie dificila. Mi se tot plange ca o deranjeaza foarte tare prezervativul cand o face cu iubitul ei, iar ei ii e rusine sa ii spuna sa o faca fr si normal ca nu`si doreste sa aiba surprize. Intrebarea: Ce metode contraceptive la fel de sigure ca prezervativul i`as putea recomanda? Mentionez ca ea mi-a zis.ca nici nu`si doreste ca iubitul ei sa o scoata inainte de punctul culminant. P. S.:sunt certata cu ea si as vrea sa o impresionez, eu sunt mai mik decat ea cu 2 ani si nu prea stiu fff.multe,as vrea sa o ajut". Ms anticipat!

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Sunt mai multe metode de evitare a unei sarcini nedorite, dar nu strică să folosească și prezervativul.
O deranjează, în mintea ei, nu în realitate!
Citește despre asta, din cărți de sexologie, despre metodele de evitare a unei sarcini nedorite și evident de pe net și eventual și ce am mai răspuns eu pe la întrebări similare!

| ascovit a răspuns:

Pfff, la fel de sigure ca sin prezervativul nu stiu ce sa spun, caci prezervativul este cea mai buna solutie contraceptiva, risc de sarcina in cazul in care l-ai folosit corect 0, 02%
Mai sunt si anticonceptionalele insa trebuie sa i le prescrie un medic ginecolog. Mai este si foitza chinezeasca, buretele. Insa cel mai bine ar fi sa vorbeasca insusi cu medicul ginecolog despre asta.

O zi buna!

| Азбука a răspuns:

Si tu cu "prietena mea cea mai buna"? Mincinoasa mica, ce esti laughing

Răspuns utilizator avertizat
| AnnaMaria a răspuns:

Anticonceptionale?!

| danutzza_6607 a răspuns:

Ar fi bine sa discute cu prietenul ei si sa o faca fara prezervativ, dar sa nu isi dea drumul in ea happy. si ca sa evite surprizele sa i`a anticonceptionale