| xmiruna98 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna stie ca plac foarte mult un baiat si de cand i-am facut cunostinta cu el a tot inceput sa se dea la el. Ma intreaba mereu de el, se baga in seama cu el, l-a intrebat daca o place...Si nu e prima data. De fiecare data cand imi place de un baiat, il place si ea si daca o intreb zice ca nu apoi peste o luna imi zice ca l-a placut dar nu-l mai place etc. Credeti ca este prietena adevarata?

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O prietena adevarata nu face ce face ea

| 7639781254 a răspuns:

Niciodata, dar nici macar o data in viata ta sa nu le mai prezinti prietenelor tale baiatul de care iti place. Indiferent cat de prietena iti este o fata, tot va incerca sa atraga atentia baiatului de care ii place, idiferent daca ti-a placut tie prima sau nu. Raspunsul la intrebarea ta este NU, NU ESTE O PRIETENA ADEVARATA. Nu te supara din cauza asta pentru ca in ziua de asta iti gasesti cu greu prieteni adevarati.

| AlexSmile a răspuns:

NU! Prietenii nu se comporta asa.

| anne22 a răspuns:

In primul rand nu exista "cea mai buna prietena". Exista o prietena care o consideri mai apropiata pentru ca ai indraznit sa-i spui unele secrete, ganduri. prin urmare sa i te destainui.
Asta nu o face cea mai buna prietena.
Am impresia ca doar tu o cataloghezi drept "cea mai buna prietena", in schimb ce ea te catalogheaza o prietena oarecare, de pe urma caruia se poate alege cu ceva.
Incearca sa te lipsesti de ea.
De exemplu, eu am 18 ani, si am avut multe prietene pe care le-am considerat "cele mai bune", pana la proba contrarie. Majoritatea prietenilor mei sunt baieti si nu m-au dat niciodata de gol, desi ne mai certam si imi stiau secrete, una alta...
Iti dau un exemplu, daca intrebi o prietena "Imi sta bine cu rochita cutare? Ti se pare ca am mai slabit? " Ea va zice da, chiar daca e nu.
In schimb, daca intrebi un baiat, el iti va zice adevarul.
Concluziile le poti trage si singura. Nu stiu daca mai e nevoie de alte explicatii... If you know what I'm sayin'...