Daca n-o convingi cu vorba buna,atunci convinge-o sa stea cuminte explicandu-i ca, cu un simplu control ginecologic si o plangere la politie a parintilor ei, isi poate vedea iubitul dupa gratii.
Ea acum nu intelege cat rau isi face, incepand la varsta asta viata sexuala.
Ajut-o sa nu faca pasul asta si intr-o zi, iti va multumi.
Nu cred ca ai cum sa o convingi daca ea vrea si daca el are influenta mai mare asupra ei.
Poti incerca sa ii spui dar o data, de doua. Altfel risti sa devii o moara stricata si risti sa se indeparteze de tine de tot.
Pana la urma este decizia ei. Nu a ta sau a parintilor ei. Voi nu puteti decat sa va dati cu parerea. Ea va decide daca asculta sfaturile voastre sau nu.
Tu nu poti decat s-o sfatuiesti sa nu faca prostia de a se culca cu acel baiat si sa incerci sa-i aduci si unele argumente (ex: riscul de a ramane insarcinata, in cazul in care se rupe prezervativul; consecintele unui avort; stresul in care trebuie sa stea o femeie luna de luna; cazuri de fete care-au ramas gravide la o varsta frageda etc). Mai mult de atat, n-ai ce face.
Ganditi-va la baiatul ala..credeti ca mai e la fel de usor sa ai o gagica in ziua de azi? toate au numai figuri in cap si pretentii, asa ca lasa-ti baiatul sa simta ca are prietena. Sfatul meu, nu numai ca ar trebui sa o incurajezi pe prietena ta sa o faca cu el dar sa ii faca si o **** inainte. Cred ca merit o funda
Cum ziceai si tu el are mai multa influenta dar daca tot iti e o prietena asa buna poate o sa te asculte incearca sa o comvingi ca nu e bine si daca chiar si ea vrea asa de mult ( fiind vorba de o noua experienta ) spune-i ca exsta "jucari de adulti " dar sa nu o faca cu un baiat riscurile sunt mari si dupa prima oara ce o face o face si a 2-a oara si tot asa si pana la urma o sa se ajunga la problme.
Logic ca nu este o idee buna. E o tampenie, nu se cere asa ceva, mai ales ca ea e mai mica. Spune-i ca daca baiatul ar iubi-o cu adevarat nu ar sari cu ea direct in pat. Am scos si o rima. Ai grija de prietena ta cand nu are capul pe umeri ca esti okay.
Pana la urma tot ce ai zice daca ea vrea nu o poti opri chiar daca greseste...
AndreeaI012452 întreabă: