| George0508 a întrebat:

Buna, prietena mea e pe anticoncepționale de 3 luni, acum 2 saptamani am avut contact și am finalizat in ea, știind ca e pe anticoncepționale, a fost prima data, le ia corect zi de zi, nu a ratat niciuna și nici la diferențe de ore nu au fost luate, au fost întârzieri de maxim 5-10 min luna aceasta când trebuia sa le ia și asta s-a intamplat o data maxim de 2 ori/ Astazi la ora 6 ar trebui sa înceapă sa ia pastilele albe, cele care cred ca nu au mari efecte, de când începe sa ia aceste pastile ar trebuie sa ii vina și ciclul, adica de maine incolo, ar trebui sa-mi fac griji? Anticonceptionalele au fost recomandate de medic.Stiu ca sunt putin prea stresat, dar e prima data când ejaculez in ea și stresul a provenit de la ea ca își face griji ca daca nu vine sau așa mai departe, contactul a fost acum 2 saptamani, daca ar face un test ar putea da un rezultat concludent?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Testul ar fi concludent peste 21 zile
data viitoare cand termini asa alege si tu zilele cu cea mai scazuta fertilitate, niciodata nu strica doua metode de contraceptie

| George0508 explică (pentru suntserios):

Pai daca e pe anticoncepționale și le ia corect au un procentaj de 99, 4% protecție sau cv de genu, nu e la fel ca și cum mi as da drumul intr-un prezervativ, e la fel de sigur pana la urma.

| suntserios a răspuns (pentru George0508):

Ok, si daca esti asa de convins de eficacitatea anticonceptionalelor de ce ai mai pus intrebare asta?

Răspuns utilizator avertizat
| ClaRa91 a răspuns:

''le ia corect zi de zi'' De unde stii?