Pai, nu e mare lucru:d.
prima data ar trebui sa aveti un preludiu destul de lung, pentru ca ea sa se "ude", sau puteti folosi lubrifiant. folositi prezervativ pentru ca va aluneca mai usor.
dar ai grija pentru ca daca ea nu este destul de excitata o va dorea foarte tare. dupa ce hotarati impreuna daca sa ii introduci penisul in vagin sau nu, fa`o incet prima data (durerea va fi mai intensa daca o faceti tot incet fara sa impingi tu, sa lasi penisul sa alunece, si o sa va ia putin mai mult timp, sau daca ea suporta durerea, atunci poti sa il bagi repede. e mai bine asa). dupa ce l`ai introdus, miscate incet si spune-i cuvinte frumoase, ca e bine, ca iti place, ca e frumoasa, ca o iubesti. chestii din astea.
dupa ce ati terminat, strange`o in brate, fa`o sa se simta iubita. sigur vei reusi tu.
sper ca te-am ajutata:*. multa bafta
Frate! Ma'i rar fata virgina sa ceara ea,nu baiatul.
Poi inainte de toate intreab'o daca sigur vrea asta nu ma'i incolo sa regrete, daca s-a gandit bine.
Tu trebuie sa fi cat mai senzual, sa se simta protejata.
Sper ca te'am ajutat.
FUNDA?
Dc zici ca e virgina si ti-a cerut sa faceti sex esti norocos sincer sa fiu, dc esti cu ea de mai mult timp si tii la ea d c sa o refuzi dar trebuie sa fii mai grijuliu mai tandru mai atent ca stii cum e la inceput la fete e mai greu. Nu o refuza dar straduieste-te sa fii ceva cat mai special, o cina romantica ceva, stiu ca e posibil sa spui ca Ia uit-el si pe asta ma ia cu cine romantice, dar stii ca fetelor in special celor mai cuminti le plac astfel de chestiuni si ceva foarte important, mult mult preludiu dc nu esti virgin stii la ce ma refer.
Bafta!