Nu cred ca ai sanse foarte mari sa indrepti lucrurile, din ce povestesti fata e sau foarte panicata ca ramane insarcinata si nu suporta stresul de dupa actul sexuaa (gen are impresia ca oricat v-ati proteja mereu exista o sansa si toata luna pana la menstruatie e cu panica in ea). Sau, pur si simplu are libidoul mai mic, am prietene care mi-au povestit ca nu au nimic cu tipii, pur si simplu nu simt ca ar avea nevoie de sex.
Daca e varianta 2, nu prea cred ca aveti ce face.
Pai așa cum zice cineva mai sus dacă ea nu mai vrea înseamnă ca nu mai simte dorința pentru ca ceva nu faci bine.
Sau poate a dezvoltat o fobie cu sarcina.
Una din astea doua variante.
Da. Iti dau dreptate!
Deci incearca sa fii mai tandru, scoate-o din monotonie... pregateste ceva romantic. Fi invetinv Hai ca se poate.
Poate nu stii sa o satisfaci... si nu ajunge la orgasm, ca alta explicatie pentru o fata sa refuze sexul, nu cad, mai ales ca toate partidele sunt protejate.
Ai incearca sa-i faci un preludiu bun?
Dar sa-i obtii un orgasm clitordian inainte de penetrare?
Ce inseamna preludiu?
Tu vorbesti serios, chiar nu stii ce inseamna preludiu?
Nici nu ma mai mir atunci ca fata aia nu te mai vrea, satisfactie sexuala zero din partea ta, daca nici macar un preludiu nu stii sa-i faci!
Preludiul- este pregatirea partnerilor pentru sex, implicand mangieri, saruturi, atingeri erotice, cunilingus samd.
Deoarecece fetii nu i se scoala nimic ca la voi, fata are nevoie ca la preludiu sa fie mangaiata, pupata si atinsa in zonele erogene, ca sa se umezeasca foarte bine sis exul sa fi e placut si pentru ea.
Un barbat care nu are habar cum se face un preludiu bun unei fete si mai are si un cuc mic, este un barbat prost la pat, d ecare vor fuge toate femeile.
Daca mama natura a fost nu prea darnica cu tien sa te inzestreze cu un madular adevarat in pantaloni si sa stii sa-l folosesti ca sa satisfaci, atunci folosesteti limba sau degetele, sa-i faci fetei un preludiu foarte bun, ca macar sa simta si ea ceva.
Pentru fata, preludiul este de cea mai mare importanta in sex, ca fara el nu simte nimic, dar sexul poate fii dureros chiar.
Obtinerea unui orgasm clitoridian este o optiune f buna, la preludiu, unde poti sa o stimulezi si degetul sau limba, pana ajunge la acel orgasm si apoi sa ajungi la sex cu penetrare (sex in vagin).
Daca problema ei e frica de sarcina, mergi cu ea de manuta la un medic ginecolog, sa-i dea trimitere pentru analize si apoi sa ii recomande o metoda contraceptiva hormonala.
Daca ceva din ceea ce ii faci tu nu e bine, atunci e de inteles. Daca ea nu ridica coada sa i-o bagi, atunci nu prea mai ai ce sa-i faci. Gaseste-ti alta si gata. Nu sta cu cineva care o da ca te iubesc dar nu vreau sa ne f@tem. Da-le la dracu, asa fac toate fitoasele.
00Andreea008 întreabă: