| Cr7adi a întrebat:

prietena mea s-a despartit de mine, dupa o realtie de 2 ani, si acum ii pare rau, la inceput am insistat sa se impace, si cu cat insistam ma ranea mai mult, parca eram un strain. Acuma ea ma caut disperata, insa eu nu ii raspund, nu ii rapsund la mesaje, stiind ca ignoranta doare cel mai mult.Totusi sper ca si-a invatat lectia si i-as mai da o sansa, pentru ca o iubesc, si ea la fel, doar ca a facut o prostie sa renunte la mine si a realizat asta. Cum sa actionez sa isi ceara ea scuze.

5 răspunsuri:
| AnonimusGate a răspuns:

Sincer nu am prea multa experienta in relatii am si eu o relatie de 9 luni si pot spune ca cel mai ok ar fi sa discuti cu ea si sa-i spui clar ca nu esti o jucarie pe care o arunca si dupa o ia inapoi, si ai grija sa nu cumva sa vb cu altii trebuie discutat si vazut care-I treaba avea ea un motiv de s-a despartit iar tu trebuie sa-l afli. Succes si sper ca ti-am fost de ajutor, orice merita o a 2-a sansa

| Cr7adi explică (pentru AnonimusGate):

Ii pare rau, dar nu renunta la orgolliu, ce sa fac?

| Cr7adi explică (pentru Cr7adi):

Ii este rusine sa isi ceara scuze... si daca ii zic eu sa ne impacam nu vrea, din orgoliu

| AnonimusGate a răspuns (pentru Cr7adi):

Astepti asta faci, cand te suna si vrea sa va impacati accepti cu niste conditi.

| Mirciuc a răspuns:

Nu e vina ta cu nimic! Nu gresessti cu nimic! Da-i ceea ce merita! Te-a ranit? Raneste-o! Tu esti singurul care pierde daca te impaci cu ea! Funda?