anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

prietena mea tot imi umbla prin ghiozdan ca sa ii dau raspunsurile la teme,si ma obliga sa-i dau sfaturi despre relatii,se tot ia de mine ca de ce nu vorbesc cu ea la telefon,dar i-am explicat ca parintii nu imi cumpara prea des cartela si ca telefonul meu se descarca repede. se iade mine ca de ce nu vorbesc cu ea si nu stau cu e,dar cand este cu niste fete de la alta clasa[in permanenta] ma trateaza ca si cum as fi invizibila. ma considera ca pe un,,google" cand are nevoie de ceva, si cand este cu acele fete, ma insulta in toate felurile si ma injura,si de multe ori chiar ma raneste pentru ca o ajut mereu,si nici nu imi intoarce favoarea straight face ar trebui sa-i spun cum ma simt cand ma trateaza asa, sau sa nu mai vorbesc cu ea si sa nu mai fiu prietena cu ea? scuzati categoria! dau fundita happy

Răspuns Câştigător
| GirlAlexia a răspuns:

Iate si tu de ea sa vada cum te simti s-au spune-i ca nu mai esti prietena ei, spune-i directorului ca nu te lasa in pace, te injura, iti umbla in ghiozdan... ii da ei o pedeapsa! Sper ca te-am ajutat! Si apropo, FUNDITA? happy

8 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Ia sa o chinui si tu putin.Ar fi si pacat sa nu ii intorci vorbele.
De acum cand iti mai vorbeste, raspunde-i sec "chiiiiiar nu-mi pasa" si intoarce-te in partea opusa si pleaca. Sau daca vrea sa ia ceva de-al tau, in secunda doi recupereaza-ti obiectul, impinge-o usor si las-o balta. Ii poti spune si "ai probleme?" cand o vezi ca o ia razna. Fa-i cat mai multe d-astea in public ca doar asa va inceta sa te mai sacaie. Daca va vedea ca o faci de ras, nu se va mai apropia de tine. Sau se va calma.

| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Buna!

Uite eu spun ca fata aia profita de tine. Nu-i spune prietena, fiindca nu iti este prietena.

Ignoro pus si simplu. Nu-i raspunde la telefon si gata!

Succes

| RUDOFL4X4 a răspuns:

Nu mai vb cu ea si daio la murewinking

| OannaAnna a răspuns:

Nu are rost sa fii prietena cu o astfel de fatawinking care e problema ei daca u nu ai cartela la tel? cam nesi fata happy

| diana99999 a răspuns:

Multumesc tuturor! apreciez sfaturile! happy

| darckcloud a răspuns:

Spune-i ce simti si apoi explica-i ca nu mai vrei sa aveti nicio legatura, ca iti gasesti alte prietene(nu ca ea ar putea fi numita prietena, e doar o profitoare). Oricum nu se poate lua de tine mai mul decat s-a luat pana acum, macar acum va avea si motiv. Si fi si tu mai tare, nu te mai lasa calcata in picioare de toata lumea. Sper sa-ti gasesti o prietena adevarata, succes.

| Maria1997 a răspuns:

Intoarcei`o. Fa`o sa se simta cum te simti si tu si apoi nu o mai baga in seama...asta nu e prietena adevarata, sa faca asa ceva. Sper ca nu stie multe lucruri despre tine, multe secrete, ca iti poate face rau! straight face Da`o dracu! oh go on

| Marina9494 a răspuns:

Cred ca este nesimtita si nu merita sa-ti faci probleme din cauza comportamentului unei astfel de persoane, ai grija de tine, pari o fata sensibila si plina de bun simt