Iate si tu de ea sa vada cum te simti s-au spune-i ca nu mai esti prietena ei, spune-i directorului ca nu te lasa in pace, te injura, iti umbla in ghiozdan... ii da ei o pedeapsa! Sper ca te-am ajutat! Si apropo, FUNDITA?
Ia sa o chinui si tu putin.Ar fi si pacat sa nu ii intorci vorbele.
De acum cand iti mai vorbeste, raspunde-i sec "chiiiiiar nu-mi pasa" si intoarce-te in partea opusa si pleaca. Sau daca vrea sa ia ceva de-al tau, in secunda doi recupereaza-ti obiectul, impinge-o usor si las-o balta. Ii poti spune si "ai probleme?" cand o vezi ca o ia razna. Fa-i cat mai multe d-astea in public ca doar asa va inceta sa te mai sacaie. Daca va vedea ca o faci de ras, nu se va mai apropia de tine. Sau se va calma.
Buna!
Uite eu spun ca fata aia profita de tine. Nu-i spune prietena, fiindca nu iti este prietena.
Ignoro pus si simplu. Nu-i raspunde la telefon si gata!
Succes
Nu are rost sa fii prietena cu o astfel de fata care e problema ei daca u nu ai cartela la tel? cam nesi fata
Spune-i ce simti si apoi explica-i ca nu mai vrei sa aveti nicio legatura, ca iti gasesti alte prietene(nu ca ea ar putea fi numita prietena, e doar o profitoare). Oricum nu se poate lua de tine mai mul decat s-a luat pana acum, macar acum va avea si motiv. Si fi si tu mai tare, nu te mai lasa calcata in picioare de toata lumea. Sper sa-ti gasesti o prietena adevarata, succes.
Intoarcei`o. Fa`o sa se simta cum te simti si tu si apoi nu o mai baga in seama...asta nu e prietena adevarata, sa faca asa ceva. Sper ca nu stie multe lucruri despre tine, multe secrete, ca iti poate face rau! Da`o dracu!
Cred ca este nesimtita si nu merita sa-ti faci probleme din cauza comportamentului unei astfel de persoane, ai grija de tine, pari o fata sensibila si plina de bun simt